Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Interesujące perfumy celebrytów
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-23, 00:35   #162
martyna_tina
Bang Bang Bang

Dot.: Interesujące perfumy celebrytów

Cytat:
Napisane przez lexxi Pokaż wiadomość
Miałam dziś okazję przetestować In Control Britney Fajny zapach, bardzo słodki, ale też bardzo nietrwały mój nos odbiera je jako zapach bardzo podobny do Fantasy, tyle że jakieś 5x rozcieńczony i o o wiele mniejszej sile rażenia. Bardzo szybko łagodnieje i staje się bliskoskórny. Cieszę się, że dorwałam odlewkę i nie kupiłam flaszki w ciemno, chociaż za taką cenę za jaką można kupić setkę, to można sobie pozwolić na dopsikiwanie kilka razy w ciągu dnia
Czyli jednak nie tylko ze mnie In Control ewakuuje się w tempie ekspresowym

Cytat:
Napisane przez naanakov Pokaż wiadomość
Też w zimę pachnę Angelem. i czegoś słodkiego właśnie szukam, więc może, może... jutro będę pewnie testować różowe Fantasy. Ciekawam Britney. Fantazje chyba najbardziej chwalone zapachy ze wszystkich gwiazdorskich.

Jagodowy syrop...mm...
Teraz mam właśnie na gourmandy ochotę, dobrze się składa...oj, kusicie, kusicie...

Ale ta żądza słodkości...to przez to cholerne Flowerbomb. No arcydzieło, jeszcze ta herbata przełamująca słodycz...
Ja zauważyłam, że ogromną ilość pochwał (jeżeli chodzi o celebryckie zapachy) zbiera właśnie Fantasy BS oraz Fancy Jessici Simpson (tutaj akurat się nie dziwię, cudny, megaapetyczny zapach )

A Flowerbomb to faktycznie cudo Jedna z moich największych miłości Ostatnio obok klasycznej bombki stanęło Flowerbomb Rose Explosion i aż cieszę się na sam ich widok

A jeżeli chodzi o gourmandy - nie jest to co prawda gwiazdorski zapach, ale testowałaś Gold Sugar Aquoliny?

Cytat:
Napisane przez Zuela Pokaż wiadomość
Ze mną angel jak na razie nie chce współpracować, zawsze wychodzą na mnie te "cmentarne" nuty :/
Za to ostatnio sprawiłam sobie La Vie Est Belle i coś czuję, że zostaną ze mną na dłużej Swoją drogą, bardzo przypominają Killer Queen od Katy Perry, tylko moim zdaniem są "głębsze" i zdecydowanie trwalsze.
Na mnie z Angela wychodzi mnóstwo ziemistej, piwnicznej paczuli, ale za choinkę nie mogę zrozumieć, o jaką cmentarną czy trupią nutę chodzi? Zawsze mnie to ciekawiło, testowałam Angela chyba przy każdej możliwej pogodzie no i nic

Ja przetestowałam w końcu Fantasy BS i jednak trochę się zawiodłam... Tzn. zapach jest fajny, słodki, dość długotrwały, ale po przeczytaniu setek wychwalających go opinii spodziewałam się czegoś więcej. Na mojej skórze wychodzi z niego dość pospolity, cukrowy słodziak Midnight Fantasy jednak przypadł mi do gustu o wiele bardziej

Wymiana zapachowa
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując