2014-02-23, 11:12
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Cytat:
Napisane przez mona1
oj tak, tezsię trochę boję, że brzuszka mi będzie brakować, choć z drugiej strony będziemy mieć coś wspanialszego  i tak zajmującego, że nie będzie pewnie nawet czasu na sentymentalne wspaomnienia 
|
Oj będzie brakować ale czas tez będzie na wspominanie, jak nie od razu to później, do dziś lubię oglądać zdjęcia z okresu ciąży i nagrania jak Marcel wypychał mi brzuszek
Cytat:
Napisane przez teQiba
Ale skonczy sie tez branie innych na litosc - ja jak odkurzam, trzymam sie za plecy i TZ nie moze na to patrzec i mi zawsze zabiera odkurzacz 
A potem trzymanie sie za plecy nie pomoze 
|
Ooo to zawsze działa a moj się skarzy od wczoraj rano że go plecy bolą. Za to mnie w niepojety sposób ból w krzyzu ustał. więc albo małż przejął na siebie ten ból albo ma silny syndrom Kuwady
Marcel rysuje własnie dla Maluszka: wózek, łóżeczko z karuzelką, butelkę z mlekiem itd. szkoda, że nie mam u mamy skanera, bo bym pokazała
Z drugiej strony dobrze że po jednej nocy w domu wróciłam do mamy, bo na widok tego bałaganu w świetle dziennym dostałam białej gorączki. Lepiej nie miec skanera i sie nie denerwowac Wrocę, jak remont sie skończy, czego oczy nie widzą itd
|
|
|