Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zrobiłam mu scenę zazdrości
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-23, 16:54   #7
kajka8
Przyczajenie

Dot.: Zrobiłam mu scenę zazdrości

Cytat:
Napisane przez dialectic_chaos Pokaż wiadomość

Tak, możliwe że ma cię dość, ja też bym pewnie miała dość, gdyby mi się taki histeryk trafił.

BTW - po co zakładać drugi wątek prawie o tym samym?

Po połączeniu informacji z obydwu wątków wychodzi jedno - jesteś przewrażliwiona, zwalasz to na tabletki, żądasz, żeby facet był na każde twoje zawołanie - o co tu chodzi?

Skoro podwiezienie koleżanek na imprezę to taki straszny problem, to czy to znaczy że on czymś zawiódł twoje zaufanie? Że tak szalejesz? Zdradzał cię? Okłamywał? Bo reakcje masz wyjątkowo przesadzone.

Co robić? - Nic. A przynajmniej nie narzucać się mu. Skoro się nie odzywa, to oznacza, że nie chce kontaktu, więc go nie zmuszaj, nawet jeśli to będzie oznaczało, że go nie zobaczysz przed wyjazdem.
Może i niczym nie zawinił, ale spędza ze mną mało czasu widujemy się raz na tydzień niekiedy raz na dwa tygodnie i przez to nie jestem pewna czy mu zależy na tym związku tak samo mocno jak mi i czasami czuję się jak jego koleżanka a nie jak dziewczyna. Z drugiej strony gdyby mu kompletnie nie zależało nie proponował by mi wspólnego mieszkania i nie przedstawiał mnie swoim znajomym i rodzinie jako swojej dziewczyny.
kajka8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując