Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘŚLIWA!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-23, 22:04   #2007
Jagatka_N
Zakorzenienie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość

A tak w ogóle, to wiecie co mi się śniło? Że na molo ganiał mnie Jack Sparrow i chciał mnie spalić . A potem że brałam udział w akcji na przemytników .
Jesuuuu te wasze sny

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
niestety rozłożyło mnie najgorzej, ze poszło w zatoki ...biorę modafen. Ale we wtorek "przy" okazji idę do internisty... może da mi jakieś skierowanko.

no i chyba mam owulkę... mokro mam jak nie wiem i bolą mnie jajcory dziś nie mierzyłam tempki, ale wiem, że to to
Oj to kuruj sie
Ale wlaśnie widzialam że owu Ci niedługo wyznaczy fajnie że nie jakaś późna, oby kolejne cykle tez były piękne z owulacja jak w zegarku 14dnia

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
A mnie nie bolą ani cycki, ani sutki - i to mi głównie daje do myślenia, ze nic z tego
Ja też nie mam żadnych objawów
Ale jak dobrze pomyślę, to do jutra coś wynajdę

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Hej piczochy! my właśnie wróciliśmy z chrzcin przyznaję się bez bicia - od 1,5 miesiąca zjadłam słodkie - kawałek tortu i szarlotkę ale głupio było odmówić
Wszystkim choruskom życzę zdrówka!
Jagatka! Nie smuć się
A te Wasze sny to są rozwalające, ale Lea_ny ta zatyczka na butelkę zamiast czapeczki
Leine! Podobno w ciąży bolą boki piersi, ale ja niestety w ostatnim cyklu też miałam ten objaw...
Mnie w tym bolą sutki, czyli jak w każdym innym...i też pewno
Mania wiesz ile ja dzis zjadłam...słodkie, słone, kwaśne, spróbowałam wszystkiego co było na stole i nawet lampkę wina wypiłam, żeby nie było podejrzeń
Wiadomo, że na chrzcinach trzeba, taka impreza nie co tydzien

Goście pojechali to nadrobiłam, mąż już sie ululał
Ja tez zaraz spadam, nogi mnie bolą ale to żaden objaw

Edytowane przez Jagatka_N
Czas edycji: 2014-02-23 o 22:15
Jagatka_N jest offline Zgłoś do moderatora