2014-02-23, 22:04
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ
Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr
A tak w ogóle, to wiecie co mi się śniło? Że na molo ganiał mnie Jack Sparrow  i chciał mnie spalić  . A potem że brałam udział w akcji na przemytników  .
|
Jesuuuu te wasze sny 
Cytat:
Napisane przez maciejka1987
niestety rozłożyło mnie  najgorzej, ze poszło w zatoki ...biorę modafen. Ale we wtorek "przy" okazji idę do internisty... może da mi jakieś skierowanko.
no i chyba mam owulkę... mokro mam jak nie wiem i bolą mnie jajcory    dziś nie mierzyłam tempki, ale wiem, że to to 
|
Oj to kuruj sie 
Ale wlaśnie widzialam że owu Ci niedługo wyznaczy fajnie że nie jakaś późna, oby kolejne cykle tez były piękne z owulacja jak w zegarku 14dnia 
Cytat:
Napisane przez Lea_ny
A mnie nie bolą ani cycki, ani sutki - i to mi głównie daje do myślenia, ze nic z tego 
|
Ja też nie mam żadnych objawów 
Ale jak dobrze pomyślę, to do jutra coś wynajdę 
Cytat:
Napisane przez manieczka1
Hej piczochy!  my właśnie wróciliśmy z chrzcin  przyznaję się bez bicia - od 1,5 miesiąca zjadłam słodkie - kawałek tortu i szarlotkę  ale głupio było odmówić
Wszystkim choruskom życzę zdrówka!
Jagatka! Nie smuć się 
A te Wasze sny to są rozwalające, ale Lea_ny ta zatyczka na butelkę zamiast czapeczki 
Leine! Podobno w ciąży bolą boki piersi, ale ja niestety w ostatnim cyklu też miałam ten objaw...
Mnie w tym bolą sutki, czyli jak w każdym innym...i też pewno 
|
Mania wiesz ile ja dzis zjadłam...słodkie, słone, kwaśne, spróbowałam wszystkiego co było na stole i nawet lampkę wina wypiłam, żeby nie było podejrzeń
Wiadomo, że na chrzcinach trzeba, taka impreza nie co tydzien 
Goście pojechali to nadrobiłam, mąż już sie ululał 
Ja tez zaraz spadam, nogi mnie bolą ale to żaden objaw
Czas edycji: 2014-02-23 o 22:15
|
|
|