|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ
Cytat:
Napisane przez malinOla1
Polecam Fixsin
Zdrowia dla chorowitkow 
|
dzięki chciałam coś takiego kupić, ale boję się, że się udławię...dużo mazi wychodzi? stosowałaś to?
Cytat:
Napisane przez meire
Zdrowka dla wszystkich chorowitek..
maciejka, mi ten modafen od Ciebie polecony bardzo pomogl..  od tego czasu, co go bralam, mam spokoj..  (odpukac w puste - w tym momencie pukam w swa blond glowke), takze pewnie Tobie tez pomoze.. 
|
no ja też właśnie zapodałam sobie modafen i już jest lepiej...jedyny minus, że ciągle czuję zatoki, ale dopiero dziś 1 dzień kuracji. Kupiłam też wodę morską, ale mam wrażenie, że jeszcze większe suchoty mi się robią w nosku 
Cytat:
Napisane przez vioris
Nie bolą mnie właśnie. Bolały ze dwa dni temu a teraz bardziej takie wrażliwe. Tzn takie uczucie jak przy karmieniu piersią jak mleko napływa  Inaczej tego nie umiem wytłumaczyć
Tak po bokach to mnie bolały właśnie ze 2 i 3 cykle temu
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
mnie piersi bolały dopiero pózniej i napuchły , wcześniej wszystko było "standardowe" a potem już byłam po teście, także było wszystko jasne...w okolicy zabiegu zaczęły mi wypompowywać się, a teraz mam flaczki 
Cytat:
Napisane przez Lea_ny
A mnie nie bolą ani cycki, ani sutki - i to mi głównie daje do myślenia, ze nic z tego
Maciejka, kuruj sie, zeby nic poważniejszego sie z tego nie rozwinęło 
|
nic się nie bój, nie myśl o tym za dużo
dzięki
Nie mam czasu na choroby, do pracy trzeba chodzić, mamy teraz taką masakrę, że nawet o wolne do lekarza ciężko 
Cytat:
Napisane przez Jagatka_N
Oj to kuruj sie 
Ale wlaśnie widzialam że owu Ci niedługo wyznaczy  fajnie że nie jakaś późna, oby kolejne cykle tez były piękne z owulacja jak w zegarku 14dnia 
|
wydaje mi się, że owu było 16 dc wtedy największy potok śluzu był. W czwartek będę mieć usg także zobaczymy czy tam już wszystko ok. Najgorsze, że czuję delikatne bóle macicy/szyjki? co prawda słabsze, ale podobne do tych jakie czułam po zabiegu, gdy podobno macica się obkurczała 
Cytat:
Napisane przez vioris
Może nie będzie plamień a będą II kreseczki
U każdej kobiety chyba jednak te tempki się zmieniają z cyklu na cykl chociaż trochę. Ja też mam cykle gdzie jest wysoko koło 36,8 cały czas a też już to chyba 3 taki cykl w sumie, gdzie mam 36,6 i jakoś nie chce urosnąć  Codziennie rano się zastanawiam czy się termometr nie zaciął
A ja wierzę, że niedługo dołączysz do grona mamuś i będziesz dumnie z brzuszkiem chodzić 
|
a Ja mam przeczucie, że i Ty dołączysz do grona nowych mamuś 
Cytat:
Napisane przez Jagatka_N
Oj chciałabym żebyś miała rację 
Wybaczcie mi jak będe smęcic, ja to pewnie i tak ciągle czegos będę się obawiać... jak nie plamień to tego czy będą II, a jak juz będą to potem tego, czy znowu szybko czar nie pryśnie 
Jednak zanim u mnie i manii zbliży się termin @, to wcześniej jesteś Ty, leine, Lea, wiecznie...  tyle fasolek
Zmykam jeszcze na ovuf na minutę zernkąć wykres zubi i lecę do męża lulać. Dobranoc 
|
słuchaj obaw niestety się nie pozbędziemy ... ja jestem ciągle pełna obaw. Śni mi się często, że komuś mówię o ciąży i potem znów # 
Powiem Wam, że mam coraz ładniejszą cerę także dodatkowy plus witamin