Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘŚLIWA!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-23, 23:46   #2012
vioris
Zakorzenienie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Oj chciałabym żebyś miała rację
Wybaczcie mi jak będe smęcic, ja to pewnie i tak ciągle czegos będę się obawiać... jak nie plamień to tego czy będą II, a jak juz będą to potem tego, czy znowu szybko czar nie pryśnie
Jednak zanim u mnie i manii zbliży się termin @, to wcześniej jesteś Ty, leine, Lea, wiecznie... tyle fasolek

Zmykam jeszcze na ovuf na minutę zernkąć wykres zubi i lecę do męża lulać. Dobranoc
Zobaczysz że tak będzie. Musi tak być. Szczęście w nieszczęściu, że Wy kochane po # wiecie że zajść możecie i to nie tak ciężko jak my. Ja wiem, że u Ciebie dobrze będzie a potem możemy iść na spacer z wózeczkami do WPKiW

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
mnie piersi bolały dopiero pózniej i napuchły , wcześniej wszystko było "standardowe" a potem już byłam po teście, także było wszystko jasne...w okolicy zabiegu zaczęły mi wypompowywać się, a teraz mam flaczki

a Ja mam przeczucie, że i Ty dołączysz do grona nowych mamuś
Bo piersi to dopiero potem w ciąży zaczynają dawać znać, a najbardziej to dopiero po urodzeniu Początki to są takie same jak na @

Co do przeczuć, to fajnie by było Jak się tak stanie i Twoje przeczucie się spełni to chyba Cię wycałuję

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Ale dziś posiedziałam Ale zaraz paaadnę, uciekam spać
Dobranoc