2014-02-24, 05:32
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II
My po pierwszym nocnym karmieniu, fakt Bartus budził się w nocy ale dałam mu smoka, potrzymalam go 5 min i zasypiał dalej ciekawe czy będzie spał jak go teraz odłoże.
A ja tam w sumie zazdroszczę Domi bo mój syn potrzebuje dużo uwagi, sam poleży maks 15 min czy to w leżaczku czy pod karuzelka, trzeba go cały czas zabawiać a i nie wspomnę że od jakiegoś tygodnia spi w dzień może z 30 min dom to jest tak zapuszczony, że codziennie się zastanawiam jak wy sprzatacie o ugotowaniu obiadu nie mówiąc, nie wiem czy po pół godziny bym po niego nie wracała ale przydałby mi się chociaż jeden wieczór i noc relaksu.
Jejku tak czytam o tym co piszecie o rozszerzaniu diety i nie wiem jak ja sobie z tym poradzę ale u nas to jeszcze sporo czasu.
Mam pytanko czy tylko jeszcze ja nie uprawialam bunga bunga po porodzie? tzn raz próbowaliśmy i do niczego nie doszło bo po pierwsze nic nie czułam i bardzo bolało, ogólnie to nie jest mi do niczego potrzebne, ale wiecie jak to faceci, a ja jakoś nie mam potrzeby się przytulić czy nawet całować, odrzucilam tż totalnie i przykro mi z tym ale nie wiem jak to zmienić
|
|
|