Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-24, 08:42   #3265
thidien
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez Lewek Pokaż wiadomość
to jeszcze Ci kasy nie oddali????? Nosz, jak ja bym się wkurzyła, tyle czekania, brak towaru i jeszcze na zwrot łaskawie trzeba czekać... Weź no Ty zadzwoń i powiedz tego gościowi do słuchu.
oficjaln zerwanie umowy miało miejsca w zeszłą środę i sam mi gość napisał, że ma 7 dni na zwrot... ale coś wątpię, żeby w tą środę kasa wróciła na swoje miejsce :/
przez 2,5 tygodnia dociekania co z tym narożnikiem nie odebrał telefonu komórkowego ani razu - raz odebrała pracownica stacjonarny, po 13, jak mówiła dopiero przyszła do pracy, ale ona nic nie wie, musi się z szefem skontaktować, widzi naszą umowę, ale gdzie narożnik to już nie ma pojęcia
ale jak w środę kasy na koncie nie będzie, to nie wiem - wyjdę chyba z siebie i w czasie przybytku energii przed porodem zrobię :P

(swoja drogą wczoraj mnie naszło ok 19 zacząć ściany drapać ze starej farby - papierem ściernym - bo jak malowaliśmy większy pokój to potem odpadała farba, a u Młodego nie chcę tego drugi raz doświadczać, bo mnie piorun strzeli i też sobie pomyślałam, że to nienormalne - bo do 23 zdrapałam pół pokoju, kiedy wcześniej we dwoje się męczyliśmy z jednym kawałkiem :P no ale... do TP ponad miesiąc i oznak innych brak, więc to chyba jeszcze nie TEN przypływ energii)
II kreski 1.12.2015
thidien jest offline Zgłoś do moderatora