Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-24, 10:07   #4489
triolka
Zadomowienie

Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2

Witam dziewczyny!
Postanowilam do Was dolaczyc, poniewaz laczy mnie z wami kwestia posiadania starszego mezczyzny.
Od miesiaca spotyka sie z 17 lat starszym, sama mam 25 lat. Wiem ze to krotko ale jest nam razme cudownie, spotykamy sie codzennie i nie potrafimy sie rozstac;-)
Martwi mnie tylko jedna kwestia. Widze ze matka nie zaakceptuje go. Jestem dorosla wiem, ale zalzy mi na dobrych relacjach zniia. Wiem ze nie bedzie sie wtracala, bo taka nie jest, ale swoja mina i naburmuszeniem daje mi do zrozumiania ze na pewno bede cierpiala.
Problemem nie jest wiek, mama sama mi zawsze mowila ze powinnam miec starszego mezczyzne, zreszta mam siostre tez duzo starsza. Moj wybranek jest rozwodnikiem. Rozwiodl sie dawno temu, nie ma dzieci. Ale jest rozwodnikiem. Dla mojej mamy to przekresla czlowieka. Dla mnie rozwod nie bylby do zaakceptowania momencie gdy sa dzieci...ale w tym momencie wiem ze jesli stworzylabym z nim rodzine to bylaby jego jedyna rodzina i to jest dla mnie wazne.
Wiem ze nie pomoze przedstawienie go, albo to ze po prostu jestem pierwszy raz od 25 lat tak szczesliwa i tak bardzo ktos o mnie dba.
Dla niej robie sobie z zycia meke.
Przykre to dla mnie, chchialabym sie z nia podzielic z radoscia, nie moge. Trudno.
Wiem ze na razie dobrze mi w tej relacji. Trwa krotko ale czuje w glebi serca ze to moze byc cos powaznego.
Pozdrawiam Was;-)

Edytowane przez triolka
Czas edycji: 2014-02-24 o 10:10
triolka jest offline Zgłoś do moderatora