Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-24, 10:27   #1191
missmalezji
Wtajemniczenie

Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Można się przyłączyć?
Drugiego sierpnia czeka mnie ten wyjątkowy dzień.
Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Wrzucam suknię na zdjęciu jest ecru, moja będzie biała
Witaj, piękna suknia, gratulacje Bierzesz ślub tydzień po mnie
Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Jestem po ciężkim weekendzie!

coffee lover piękna ta twoja suknia, chociaż mi się chyba bardziej podoba bez paska

Opiumalfa mi się bardziej podoba ta pierwsza, z warkoczem na bok i spinką. Ale masz w ogóle świetne, gęste włosy

KaEs Piękna ta kiecka gdzie kliknęłaś?

lexie42 przepięknie wygląda to bolerko z twoją suknią! Na początku myślałam że to rękawy od sukni.

Miałam ostatnio meganieprzyjemną akcję z salonem sukni ślubnych. Oddałam 3tygodnie temu suknie do prania i miałam przyjechać na mierzenie i skracanie po wypraniu. Po 3tyg sama do nich zadzwoniłam, bo już mi się wydawało że trochę długo ją piorą. Pani mi powiedziała że dzień wcześniej nie mogła się do mnie dodzwonić( w salonie powiedziała że od tygodnia suknia jest gotowa) i żeby przyjechała na przymiarkę.

Przyjechałam, nie dość że siedziałam pół godziny w poczekalni(a byłam umówiona na konkretną godzinę) to jeszcze Pani mnie poprosiła, pokazała suknie, i powiedziała "Wygląda jak nowa!To co, zostaje?" Ja zrobiłam wielkie oczy i mówię że miałam mieć przymiarkę i przeróbkę. Na co pani mnie zapytała czy chcę ją kupić? Ja powiedziałam że już ją kupiłam, oddałam do nich do prania i teraz chcę skrócić i zabrać.

Na co pani mówi do mnie że chyba zaszło nieporozumienie, bo myślały że ja ją oddałam 3tygodnie temu DO KOMISU!! Normalnie aż mnie dreszcze przeszły! Przecież gdyby ją sprzedali? To bym została na 2misiące przed ślubem bez sukni. Mam nadzieje że odbiorę ją za tydzień bez żadnych rewelacji...

Tyle na nią psioczyłam to teraz mam za swoje
o mamo... aż mam ochotę iść zobaczyć czy moja suknia jest w salonie..

annic!! Ja kupowałam welon ivory, nie jest żółty, ale wyraźnie widać że też nie biały
prosz:

Edytowane przez missmalezji
Czas edycji: 2014-02-24 o 18:03
missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora