Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaczynanie wszystkiego od początku
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-24, 11:44   #16
penelp
Raczkowanie

Dot.: Zaczynanie wszystkiego od początku

Tak, pojechała dwa miesiące wcześniej z tym zakochanym w niej przyjacielem, przyznała się na następny dzień nie widząc problemu - byłem pierwszym jej chłopakiem i może wydawało się jej że tak jest okej - nie zauważyła granicy. Z tego powodu nie spędziliśmy razem sylwestra, potem po sylwestrze była taka stęskniona.. i płakała 10-15 minut, przeprosiła, powiedziała że nie wie jak powinien wyglądać związek więc tego wypadu nie chcę już komentować. Na sylwestra to ze mną siedziała na telefonie..

Rozstaliśmy się po walentynkach na których to o 23-1 zaczęła pisać z tamtym kolesiem. Nie jest to normalne, brak szacunku, poszliśmy w nocy na spacer, powiedziałem jej, że ją kocham, popłakała się ale mi nie odpowiedziała. Dla niej całe walentynki wyglądały tak jakbym po prostu na siłę chciał się z nią kochać... dlatego zaczynamy bez pieszczot i tym podobnych rzeczy.

Wiem, że to nie ma sensu, że ma dwóch frajerów i jest pewnie typem jakiejś modliszki, wiem że jest 99,9% szans, że z tego nic nie wyjdzie, ale skoro powiedziała mi, że była ze mną szczęśliwa to może warto spróbować? Przecież gdy kiedyś, w styczniu płakała łzami szczęścia to chyba nie udawała? Oczywiście nie mam dużej nadziei, widzę jaki ciota się ze mnie zrobił przez tą dziewczynę, ale nigdy nie przegrywam bez walki.
penelp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując