2014-02-24, 12:37
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X
Dziewczyny opowiem wam jeszcze jaki horror wczoraj mialam na ktg.Leze sobie tz siedzi obok mnie,pika ten sprzet tz obserwuje caly czas tetno malej na ekranie.Nagle ja slysze ze cos jest nie tak slysze jak tetno spada i nagle zanika patrze na meza i widze jego spojrzenie za chwile zaczyna cos pikac a tz wybiega z pokoju i wraca z polozna .Matko nigdy w zyciu czegos takiego nie czulam.Okazalo sie ze mi ta dioda czy jak to sie nazywa sie zsunela Jak sie zaczela zsuwac to tetno zaczelo spadac az zaniklo.Ja tego nie poczulam w ogole ze mi sie to przesuwa.Polozna poprawila to zlapala znow tetno normalne ja juz pozniej do konca trzymalam to dziadostwo sama.
---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------
Cytat:
Napisane przez arletka1313
no tak sie zastanawiałam bo siostra mi mówiła ze jak jej lekarz masaz robił to okropnie bolało i seks tez bolał. az sie przestraszyłam ze nie bede mogła wykurzania zrobic, wiadomo ze my juz nie czujemy sie najlepiej i seks to pewnie ostatnia rzecz która chcemy i to jescze wieczorem,ale jak ma to pomóc to pewnie sie zdecyduje.
|
Masaz boli cholernie,podczas seksu staram sie nie myslec ze to tylko wykurzanie i sie zrelaksowac ale po seksie boli wszystko jak po masazu
|
|