Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-24, 12:49   #651
arletka1313
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Dziewczyny opowiem wam jeszcze jaki horror wczoraj mialam na ktg.Leze sobie tz siedzi obok mnie,pika ten sprzet tz obserwuje caly czas tetno malej na ekranie.Nagle ja slysze ze cos jest nie tak slysze jak tetno spada i nagle zanika patrze na meza i widze jego spojrzenie za chwile zaczyna cos pikac a tz wybiega z pokoju i wraca z polozna .Matko nigdy w zyciu czegos takiego nie czulam.Okazalo sie ze mi ta dioda czy jak to sie nazywa sie zsunela Jak sie zaczela zsuwac to tetno zaczelo spadac az zaniklo.Ja tego nie poczulam w ogole ze mi sie to przesuwa.Polozna poprawila to zlapala znow tetno normalne ja juz pozniej do konca trzymalam to dziadostwo sama.

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Masaz boli cholernie,podczas seksu staram sie nie myslec ze to tylko wykurzanie i sie zrelaksowac ale po seksie boli wszystko jak po masazu
matko swieta. dobrze ze tz miałaś przy sobie bo ja nie wiem co bym zrobiła,a ni się drzec, ani odpinac sprzet
wczoraj jak bylismy u rodziców to cos tam wspomniałąm ze tz ze mna bedzie rodził a jak moj ojciec zaczął gadac, a ze po co, to nie dla faceta,ze zobaczy jak się urodzi, nie ma co go ciagnac bo i tak nic nie pomoze. sie nasluchałam. to powiedziałam ze na partych byc nie musi ale na poczatku chce go i juz, a ta sierota oczywiscie słowem sie nie odezwała ale w domu stwierdził ze pojedzie a jak nie da rady to bedzie musiał wyjsc-ok rozumiem to. tak samo dla mnie jak i dla niego to pierwszy raz wiec nie oczekuje ze na pewno da rade.

dodałam zdjecie brzunia.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora