2014-02-24, 14:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I
Cytat:
Napisane przez sunfire
OoO zawsze sobie powtarzam, że najpierw dojemy to co jest, a dopiero pózniej zakupy, a wychodzi jak wychodzi :/
Jak Ty to robisz?! Powiedz chociaż, że masz dalej do większych sklepów
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
ja mam służbowe auto więc mi obojętne jak daleko jest sklep 
ja przeglądam szafkę co jest, wyciągam mięso z zamrażalki i robie obiad z tego co jest. Wiadomo że czasami zabraknie mi czy to przecieru pomidorowego czy mleka to wtedy idę do warzywniaka, ale to są zakupy maks do 10zł
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------
Cytat:
Napisane przez Lena21
ErnestyLda, Malwiska też o tym czytałam (tak jak pisze Eydrith), sprobujcie zjeść coś słodkiego (glukoza pobudza maluchy) , położyć się na chwilę (na lewym boku  ), albo usiąść i czekajcie cierpliwie na ruchy. Ja też czekałam na kopniaki, a przecież nasze dzieciaczki są jeszcze malutkie i trudno oczewiać, że zasadzą nam kopa pod żebra, że aż zobaczymy gwiazdy (na to przyjdzie czas)  Ja swoje czuję tak jakby mnie ktoś delikatnie dotykał od drugiej strony, albo coś mi się slizgało pod brzuchem  U mnie dzisiaj w brzuchu impreza  od rana, ale nic dziwnego skoro matka non stop coś wcina.
|
u mnie słodkie nie działa, mój dzieć jest ulepiony ze slodyczy :P
|
|
|