2014-02-24, 14:05
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubne rosterki
Cytat:
Napisane przez agnieszkaw1312
Witam,
mam mały dylemat co do wyglądu ślubnego. Pomału zaczyna się zbliżać termin, coraz to bardziej klarują się wybory i zaczęłam się zastanawiać czy innym spodoba się mój wygląd. Tak więc proszę o szczere opinie 
Suknia jest identyczna jak na zdjęciu w kolorze białym, w wiązance ślubnej będzie tylko zmieniona wstążka na pomarańczową bo boję się że biała może się szybko wybrudzić zwłaszcza że ślub jest w czerwcu. Największe dylematy mam z fryzurą i biżuterią.
Odnośnie włosów to myślałam o tym żeby zrobić kok w podobnym klimacie jak te blondynki mają z takim ozdobnym grzebykiem z kryształkami Swarovskiego (osobne zdjęcie - wygląd rzeczywisty byłby identyczny(znaleziony w sklepie w warszawie, wystarczy kupić)). Mam brązowe włosy i chciałabym je jakoś "rozweselić". Wszystkie kwiaty odpadają bo jestem alergikiem.
Co do biżuterii to mam komplet biżuterii po babci z pięknymi kamykami w kolorze szmaragdowym Niestety zdjęcie nie oddało głębi koloru. Do kolczyków jest taki sam naszyjnik, ale jego nie będę zakładać Wydaje mi się że byłoby za dużo. Gorset jest pięknie zdobiony kryształkami Swarovskiego. Od nich wziął się pomysł zielono pomarańczowych dodatków. Pan młody ma w prawie identycznym kolorze krawat.
|
IMHO pomarańczowy nie pasuje chyba że taki bardziej w koral.... I proszę popraw ten błąd ortograficzny w tytule bo oczy bolą
|
|