Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-24, 15:21   #2167
bzinka
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
Surowy torcik juz stoi ... jeszcze tylko dekoracja .. i nie mam pomyslu, a Malpki pewnie nie ma

mysle, czy nie ubic smietany, dodac troche mascarpone, oblepic wkolo, posypac starta czekolada i moze jeszzce udekorowac polowkami winogron?
aaaa pomocy
Jaki tort? Ja tu widzę tylko to, co po prawej stoi .....
Potrafię sama wypić cala flaszkę

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
no co Ty ! żadnego . robiłam tak już za czasów starszaków ...w tyyylu restauracjach ... przecież dziecko tez głodne - musi jesc .a ja zawsze mam słoiczek ,łyzeczke ze sobą . odgrzeją Ci wszędzie nawet jak u nich nie jesz np. w centarach handlowych -wystarczy poprosić
Robię identycznie jak Ty

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość

czy Wasze maclareny też ciężko się prowadzi jedną ręką? wyszłam z wozem wczoraj i dziś w ramach testów, bo u nas gorąc, całe 10 stopni... to poza mniejszym koszem jedyny mankament jakiego się dopatrzyłam w wózku.... na takie wyprawy jak do biedry wygodniejszy był mutsy - jedną ręką wózek, drugą koszyk i jazda... natomiast uwielniam wjeżdżanie na krawężniki, w ogóle nie muszę naciskać na rączki, sam wskakuje aż miło.... tylko instrukcja by mi się przydała, albo niech się ktoś zmiłuje i napisze mi jak rozkładać oparcie, bo nie rozkminiłam....
No tam z tyłu są takie dzyndzyki po bokach i je się przesuwa jakby
Ja dzisiaj mialam zamiar go wypróbować, ale znowu u nas 4-6 stopni i taki wiatr zimny, że jednak z mutsym jezdziłysmy i ze spiworkiem. A i tak jak wrociłysmy to Hania miala zimne stopy i dlonie bardzo a ja tak zmarzlam, ze poodkręcalam kaloryfery i zalozylam bluze

OTJ witaj! ja równiez Cię pamiętam! Dużego masz dziecia!

Mój BLOG, zapraszam http://blogagimamy.blogspot.com/

Edytowane przez bzinka
Czas edycji: 2014-02-24 o 15:22
bzinka jest offline Zgłoś do moderatora