2014-02-24, 16:58
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najbardziej skąpy facet- ranking:)
Cytat:
Napisane przez Malla
Zaraz, zaraz... Twój facet BIŁ SZCZENIAKA, a Twoim problemem jest, że chciał zwrot kasy?

|
chyba mnie źle zrozumiałaś
chodziło mi to jak można tak się zachować
---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------
Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka223
Na Twoim miejscu wyprowadziłabym się od chłopaka razem z psem...
Generalnie nie lubię umoralniania, ale nie mogę ogarnąć jak mogłaś pozwalać facetowi na bicie i podduszanie szczeniaka?
I nie ogarniam też takich ludzi. Stwierdzają że chcą mieć psa, a potem się wielce dziwią że psiak się na podłogę czasem załatwia, i oddają jak zabawkę...
|
no chyba napisałam, że zabrałam psa do mamy - ludzie czytajcie ze zrozumieniem
nie muszę tutaj opisywać całej sytuacji
ale czy uważasz że przy takiej osobie mam coś do gadania? bo próbowanie powstrzymania go przed czymkolwiek albo sprzeciwu kończyło sie laniem również mnie
---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------
Cytat:
Napisane przez Malla
W takim razie uważam autorkę tamtego postu za najbardziej skąpą osobę w wątku, bo żałuje 200 zł dla zdrowia psychicznego zwierzęcia. Z przyjemnością rzuciłabym mu tę kasę pod nogi, byle tylko w życiu się już więcej do mnie nie odzywał.
Jej facet nie jest skąpy, jest złodziejem (nie żałował kasy, tylko pożyczył i nie oddał) i bestią.
|
o czym ty mowisz !!!!!!!!!!
no tak mnie tu wszystkie wkur..... że aż mi ciśnienie skoczyło
co ma wspólnego jego upominanie się o tą kase ze zdrowiem psychicznym psa!!!!!!!!!!!!!!!!
skoro psa zabrałam a on po czasie raptem mi wyskoczył o kasie
i że z jakiej racji ja mam mu oddawać za psa w tej sytuacji
---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------
Cytat:
Napisane przez _ema_
A ja uważam, że opłacanie takich żądań to głupota w żadem sposób nie związana z dobrem zwierzaka ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) [bo niby jak? po zapłacaniu mu 200zł przestałby bić? Czy może autorka nagle mogłaby pieska zatrzymać?]
|
dokładnie po co ja miałabym mu dawać te pieniądze???!!!!
mnie dziwi, że ludzi tak opacznie zrozumieli to co napisałam, na moją niekorzyść
---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu
paulinka675: czy ja dobrze rozumiem, ze psa oddalas, ale z tym facetem nadal mieszkalas?
|
niestety ale tak, miałam 18 lat i strasznie mną manipulował, poza tym próby mojego wyprowadzenia kończyły się zatrzymaniem mnie siła
nie mialam siły z tym walczyć, ale na szczęście jakiś czas później dałam radę i zakończyłam to
---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------
[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;45308438]Niestety bardzo często jest tak, że jeśli ktoś wywodzi się z rodziny patologicznej to potem sam wybiera ludzi/sytuację, które sprawiają, że tworzy nowe patologię. Bardzo to jest smutne.
I już kończę offtop.[/QUOTE]
a ja nie jestem z patologicznej rodziny!
---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------
Cytat:
Napisane przez kaja2301
Czytając Twoje posty tu i w innych wątkach zastanawiam sie jak możliwa jest tak wielka kumulacja patologii wokół jednej osoby
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
powiem ci, że ja po dziś dzień się nad tym zastanawiam
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------
[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;45308438]Niestety bardzo często jest tak, że jeśli ktoś wywodzi się z rodziny patologicznej to potem sam wybiera ludzi/sytuację, które sprawiają, że tworzy nowe patologię. Bardzo to jest smutne.
I już kończę offtop.[/QUOTE]
wiesz patologia ktora odbijała się na mnie miała miejsce w szkołach i ja nie miałam tam nic do wyboru szkoły wybierała mama, więc nie wiem o co chodzi
włosomaniaczka 11.2009
nic mnie bardziej nie drażni jak brak składów w KWC oraz na blogach kosmetycznych
|
|
|