Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-24, 16:13   #654
lineczka1989
Zakorzenienie

Dot.: Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
ja na razie diety nie rozszerzam do końca 5 m-ca, mimo że Wam trochę zazdroszczę że Wy już, ale jakoś nie chcę męczyć brzusia małego co do słoików, też miałam je podawać, ale jak poczytałam składy to się poważnie zastanawiam, w wielu mąka ryżowa, skrobia ryżowa itd. to już chyba wolę ugotować sama
też myślałam żeby gotować sama, ale pomyślałam że.. będę musiała gotować pół marchewki i resztę wywalić poza tym metalowe garnki zawsze trochę zostawiają zapachu/posmaku [nie wiem jak wasze garnki ale moje tak], poza tym czytałam ze słoiczki są bezpieczniejsze dla organizmu maluszka no ale wiadomo, każdy robi jak uważa
warzywka i owoce na razie mam zamiar podawać ze słoika dopóki nie przyjdzie lato i nie będę mogła kupić świeżych na rynku, wiadomo supki itd później już będę robiła sama
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora