Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-24, 16:21   #655
Lilith890502
Zakorzenienie

Dot.: Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
też myślałam żeby gotować sama, ale pomyślałam że.. będę musiała gotować pół marchewki i resztę wywalić poza tym metalowe garnki zawsze trochę zostawiają zapachu/posmaku [nie wiem jak wasze garnki ale moje tak], poza tym czytałam ze słoiczki są bezpieczniejsze dla organizmu maluszka no ale wiadomo, każdy robi jak uważa
warzywka i owoce na razie mam zamiar podawać ze słoika dopóki nie przyjdzie lato i nie będę mogła kupić świeżych na rynku, wiadomo supki itd później już będę robiła sama
właśnie ja też czekam na lato, ale Twoja Nela trochę starsza, mój koło maja skończy 5 m-cy i wtedy będę rozszerzać dietę, a nim podam marchewę, ziemniaka i dynię i jabłuszko to akurat pewnie coś tam sie zacznie pojawiać świeżego na ryneczku i resztę postaram się podawać naturalnie. Co do słoiczków nie jestem przeciw, po prostu tych z dodatkami mąki nie będę kupować ale reszta uważam że jest w porządku

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora