Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-24, 17:03   #4857
s i l v e r
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
To moj TZ sie dzis wylamal i kupil mi piekne tulipany
Bez okazji, ewentualnie cos chce :P

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
dla Tż
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jeśli chodzi o stosunek dziadków do wnuków, to nie wiem, czy ktoś nas pokona - moi teściowie widzieli Oliwię łącznie 4 razy , a ostatni raz - 01.09., na chrzcinach. Mają samochód, mają autobusy, ale nie przyjadą, no bo zawsze coś (a powody oczywiście z dupy).

Potem, na skajpie, śmieją się do małej, a ona ich nie poznaje i patrzy zdziwiona - ale co tu się dziwić, skoro mają ją gdzieś i przez rok widziała ich 4 razy!?
Przykre.... moja t. mieszka bardzo blisko nas (10 min tramwajem), a Darie widziała może 10 razy w tym roku).... jak ją zapraszamy to zawsze coś wymyśli....
Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
, ja w tym czasie robilam kebaby z domowymi chlebkami naan Takze juz ok

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Ciekawe co się dzieje z Deli???
Też mnie zastanawia co z Deli

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
nie pomogą. Muszę tu mieszkać na razie, dopóki czegoś nie wynajmę ew. on się wyprowadzi a ja tu będę mieszkać dopóki nie będę na swoim. Niestety wszystko rozbija się o kasę... Inaczej pewnie dawno by mnie tu nie było. Mogę napisać książkę o tym jak skutecznie spieprzyć sobie życie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Amelce smakuje chleb w jajku!

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Zebralam dupe w troki i ide biegac. Co z tego, ze zjadkam dzisiaj 10 muffinek i kakao masakraaaa

Wysłane z mojego GT-P3110
Tobie to akurat nie zaszkodzi

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Co do kłótni z Tż.... Może pomyślicie że to nic takiego...
Dużo razy rozmawialiśmy o tym żeby mi pomagał w nocy... ostatnio znów mieliśmy poważną rozmowę.... przez 3 dni było ok. A dziś co? Daria się co chwilę budziła. Za każdym razem ja wstawałam. Dałam mleczko, usypiałam. Potem dałam herbatkę i znów usypiałam. Tż słyszał że Daria się budzi to wstawał tylko po to żeby się wysikać i napić i kładł się spowrotem i w sekunde zasypiał..... Dziś tż ma wolne więc nie mógł wykorzystać wymówki że ON MUSI DO PRACY IŚĆ.... Ja rano nieprzytomna a on wyspany..... jeszcze się głupio pytał o co zła jestem. Popłakałam się bo tysiąc razy gadaliśmy o tym i mówił że będzie mi pomagać w nocy..... puste obietnice....