Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE! cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-24, 21:03   #3516
insane_p
Zadomowienie

Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!

Cytat:
Napisane przez swinka94 Pokaż wiadomość
Przepraszam Was Dziewczyny, że wcale tu nie zaglądam. Urwanie głowy mam-zaczął się nowy semestr, mam sporo zajęć. Zaczęły mi się też badania na antropologii więc ganiam i obserwuję ludzi jak szalona Do tego staram się o pracę. nadalka widzę już na czarną listę trafiłam A poważnie to masz rację, ostatnio wcale wagi nie podaję. W piątek rano się zważę bo wieczorem jadę do rodziców na weekend z R. bo w końcu moje urodziny. Ostatnio stało na 73, zobaczymy co tera. Kuwa jestem taka wypompowana. Wstałam o 6, latałam na zajęcia i do biblioteki, w międzyczasie podjechałam do biedry i biegałam przez godzinę. Teraz kończę jeszcze zadania na jutrzejsze ćwiczenia z metodyki badań etnograficznych ale szczerze mówiąc pewnie jak tylko napiszę to pewnie zaraz usnę. TŻ będzie niepocieszony bo chciał coś obejrzeć. Ale nie dziś, nie dam rady. Muszę się w końcu wyspać.
Faktycznie zalatana jesteś
Cytat:
Napisane przez swinka94 Pokaż wiadomość
insane a gdzie to mieszkanie?
Nowe Włochy Myślałam o Ochocie w sumie, no ale nadarzyła się taka okazja
Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Czyli ceny podobne do Poznania. Myślałam że dużo wyższe. My jak 6 lat temu w Poznaniu kawalerkę wynajmowaliśmy to 900 + opłaty płaciliśmy, za trochę większe ( z 35m ) dwupokojowe 1200zł.
no 900+opłaty to jednak trochę mniej niż 1500+opłaty Dużo pewnie też zależy od lokalizacji

Przeziębiłam się i padam na pysk po ćwiczeniach

-13,0 kg
18,4 kg to go.
insane_p jest offline Zgłoś do moderatora