Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sylwester tu spędziłyśmy, trunki wysączyłyśmy, spamować nie skończyłyśmy! Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-25, 21:28   #3102
meeow
Lwiątko z Cintry

Dot.: Sylwester tu spędziłyśmy, trunki wysączyłyśmy, spamować nie skończyłyśmy! Część

Cytat:
Napisane przez nadzieja__ Pokaż wiadomość
Kupiłam dzisiaj w końcu Krówkę Ciągutkę! . Dalej jest taka sama w ciągnięciu się, trochę inna w smaku, ale dalej dobra . Nie mogłam jej ugryźć, bo bałam się o plomby

jak dobrze, że mi przeszła chcica na krówki znając życie bym sobie całego ryja zakleiła

Cytat:
Napisane przez red_tea Pokaż wiadomość
ja oglądam od pierwszego po raz 1385432457
ja już widzę efekty (chyba, albo to złudzenie jakieś )
przynajmniej się wyspałaś, ja na 9 to zbyt wcześnie!

to ja się tam nawet nie pokazuję, ja ogólnie nie rozumiem CHODZENIA do teatru byłam tam ze dwa razy w życiu (jeszcze w szkole), nikt nie był jakoś szczególnie wystrojony (poza nami byli jeszcze inni ludzie, nie było tak, że to był spektakl specjalnie dla nas czy coś, generalnie większość miała ciemne dżinsy + sweterek/koszula, znalazłaby się może jedna pani w sukience).
nie martw się, mnie też by pohejtowali, jestem jeszcze bardziej niekulturalna niż Ty - buntuję się, nie chodzę do teatru

ja jakoś nie mogę.. wypaliłam się co do tego serialu
ja właśnie odhaczam 2 dzień póki co to jest lajtowo, potem będzie znacznie gorzej
wolałabym mieć na 8 i skończyć wcześniej, a nie tłuc się po tej uczelni

ja byłam parę razy w teatrze i ani razu nie widziałam ludzi odpier.dolonych w garnitury i kiecki sama zawsze zakładałam ciemne dżinsy i jakiś sweter poza tym bardziej wolę kino od teatru, jak wystawiają Romeo i Julię i faceci latają po scenie w rajtuzach.. bo to balet

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
nie znam pojęcia zapas jeśli chodzi o słodycze

ja tak samo.. chociaż w sumie mam jeden niezły zapas.. na brzuchu

meeow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując