2014-02-25, 21:28
|
|
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Sylwester tu spędziłyśmy, trunki wysączyłyśmy, spamować nie skończyłyśmy! Część
Cytat:
Napisane przez nadzieja__
Kupiłam dzisiaj w końcu Krówkę Ciągutkę!  . Dalej jest taka sama w ciągnięciu się, trochę inna w smaku, ale dalej dobra  . Nie mogłam jej ugryźć, bo bałam się o plomby 
|
jak dobrze, że mi przeszła chcica na krówki znając życie bym sobie całego ryja zakleiła 
Cytat:
Napisane przez red_tea
ja oglądam od pierwszego po raz 1385432457 
ja już widzę efekty (chyba, albo to złudzenie jakieś  )
przynajmniej się wyspałaś, ja na 9  to zbyt wcześnie!
to ja się tam nawet nie pokazuję, ja ogólnie nie rozumiem CHODZENIA do teatru  byłam tam ze dwa razy w życiu (jeszcze w szkole), nikt nie był jakoś szczególnie wystrojony (poza nami byli jeszcze inni ludzie, nie było tak, że to był spektakl specjalnie dla nas czy coś, generalnie większość miała ciemne dżinsy + sweterek/koszula, znalazłaby się może jedna pani w sukience).
nie martw się, mnie też by pohejtowali, jestem jeszcze bardziej niekulturalna niż Ty - buntuję się, nie chodzę do teatru 
|
ja jakoś nie mogę.. wypaliłam się co do tego serialu 
ja właśnie odhaczam 2 dzień póki co to jest lajtowo, potem będzie znacznie gorzej 
wolałabym mieć na 8 i skończyć wcześniej, a nie tłuc się po tej uczelni 
ja byłam parę razy w teatrze i ani razu nie widziałam ludzi odpier.dolonych w garnitury i kiecki sama zawsze zakładałam ciemne dżinsy i jakiś sweter poza tym bardziej wolę kino od teatru, jak wystawiają Romeo i Julię i faceci latają po scenie w rajtuzach.. bo to balet 
Cytat:
Napisane przez Inspire
nie znam pojęcia zapas jeśli chodzi o słodycze 
|
ja tak samo.. chociaż w sumie mam jeden niezły zapas.. na brzuchu
|
|