2014-02-25, 22:44
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz
Cytat:
Napisane przez vil84
my mamy książeczkę z tą melodyjką, Przemo dostał od mojej koleżanki. nauczył się wciskać guziczek i czasem leci to pół h
Przemek by nie usiedział w pociągu, dlatego nie jadę pociągiem  dziś w przychodni wytrzymał godzinę ale musiałam się nieźle nagimnastykować. wszystkie zabawki powyrzucał z wózka, pooglądał ludzi, próbował wyjść z wózka, nosiłam go i oglądaliśmy przychodnię, odkrył w międzyczasie że nie musi leżeć/siedzieć oparty o oparcie i że może się wychylić (rychło w czas  ) no i w końcu bawił się smokiem.
potem w banku to samo, tylko już musiał być problem bo musiał być ciszej 
|
u nas to samo, dzisiaj w przychodni to posadziłam go w foteliku, siadłam obok na krześle,a nie przypinałam go, to testował ile da się fotelik rozbujać
|
|