Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-25, 22:25   #785
roksanka88
Raczkowanie

Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I

Cytat:
Napisane przez Enary Pokaż wiadomość
Wyniki będą za tydzień ale za dwa ma zadziałać leczenie i wtedy mam przyjść... Poszłam dziś do mojego lekarza z bólami takimi jak podczas miesiaczki. Powiedział że to nic i kazał nospe brać. Mąż miał wątpliwości i umówiliśmy się do nowej lekarki prywatnie. I się okazało że w szpitalu powinnam mieć jeszcze jeden posiew, że za mało i za ogólne mi mój gina zlecal badania i że usg polowkowe było bardzo pobierzne i gdyby coś było z synkiem to nawet o tym nie wiemy... zrobiła mi badania tarczycy bo nie miałam nigdy i posiew. Jak będzie dobry to dostanę antybiotyki okoloporodowo i dziecku nic nie zagrozi. Ale jak wyjdzie źle to już teraz będę się leczyć no i Malenstwo też może być zagrożone... W szpitalu mi wykryli e coli i streptocos tam a dopiero od niej się dowiedziałam czym to skutkuje... I jeszcze mi się szyjka skrocila o 1 cm...
Wybaczcie że tak smucę ale gdzieś musiałam... Na szczęście jestem w domu ale wolno mi tylko leżeć...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
To leż Kochana na pewno wszystko będzie dobrze musi być A Twojego gina to normalnie tylko

"Tam jest Ci najlepiej, wiem.
Cicho... ciepło... ciemno...
I długo śni się dobry sen, że zawsze będziesz ze mną.
Tam, moje serce stuku puk, szepce Ci zaklęcia.
A ja czekam jak na cud, jak na małego księcia."
roksanka88 jest offline Zgłoś do moderatora