|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Caly dzien nie moglam polaczyc sie z forum w telefonie Próbowałam was nadrabiać ale malo co udalo mi sie wylapac. Glupi telefon. Jedyne co to serdecznie gatuluję nowych dzieciaczkow wątkowych  . Dobrze mieć to za sobą :thumbup:
Leże w szpitalu. Na sali ze mna 16 latka ktora nic sie nie odzywa i jakas ukrainka chyba albo rosjanka bo wschodni akcent. I tez slowem do mnie nie mowi a mowi niezle po polsku. Obie we wczesnej ciazy i ja z brzuszyskiem. Pogadac nie ma z kim. Sala gdzie leza zaawansowane jak ja zajeta cala. Moze jutro sie cos zwolni to mnie przeniosa.
Mialam badania krwi moczu ktg i ekg. Ekg wyszlo kiepsko i beda robic konsultacje z kardiologiem. Dostalam lek na odprowadzenie wody z organizmu zeby zmniejszyc opuchlizne i biegam siku co 15-20 min. Dlatego nie spie bo sikam ciagle i sie wybudzam. Poza tym wlasnie byla nagla cesarka i maluszek darl sie na caly oddział Ale dziewczyna sie umordowala bo od rana po odziale z kroplowka w te i nazat i nie miala najpierw boli a potem rozwarcia.
Ale moj obrzek sie zmniejszyl. I nogi mniej bolą. Pewnie z ta wodą ze 2 kg zeszlo.
Mysle ze wypuszcza mnie w piatek albo sobote bo nie sadze sebym juz rodziła. No chyba se zdecyduja ze cesarka. Ale jakos mysle se bede rodzic normalnie.
Zreszta moj gin wpisal mi jeszcze wizyte 7 marca i na pewno jek nie omine bo zadnych zwiastunow porodu nie ma. Nawet po seksie nic sie nie ruszyło. Maly twardo sie trzyma mamy. Jak to facet- na wszystko ma czas 
A jak moj TZ przyszedl wieczorem to chodzil po oddziale dumny jak paw jakby mi conajmniej 5 raczki zrobił. Pan doktor komplementy sądzil ze taka ladna jestem i w ogole to ten juz w ogole mial z 10 cm wiecej. Ech to meskie ego...
Dobra znowu ide siku i moze zasne troche.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|