Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzeszy V-VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-26, 07:28   #1504
ada32
Wtajemniczenie

Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz

no muszę cos napisac!!

DIABLI gratuluje!!:love :
cudownie...ale fajnie....

każde takie nowinki wzruszają mnie bardzo...
też bym chciała ..ale juz z rozsądku odpuszczę

byłam u rodziców to wypoczęłam jak nigdy dotąd ..rano wstawałam poprzebierałam dzieci i siup tatuś brał Gabrylka ..Wiktorek to juz trzylatek prawie to gościł sie sam przy śniadanku a Ja SPOKOJNIE raczyłam sie kawą przy stole w kuchni ...ach cudne te dni były....mamusia i tatuś nacieszyc się dziecmi nie mogli..ciągle wymyślali coś fajnego by je zając ...a Ja z tż leniuchowaliśmy ..Krystek z tabletem wyciągnięty na łóżku odpoczywał ode mnie
byliśmy też u wielu osób w okolicy z rodziny ... (Lonely wybacz)
no i radością moją i moich chłopców był wypad do "raju dla dzieci"
Wiktor szalał niesamowicie a Gabryś upatrzył sobie basen z piłkami i płacz był jak go chciałam stamtąd zabrac..he he ...chyba zaopatrzę sie w te piłeczki ..basen mam taki mały dmuchany....
cudnie było..chciałam zdjecia Wam pokazac ale nie chcą sie załadowac..nie wiem dlaczego...za duży rozmiar czy jakosc jakas inna?....

straciłam za dużo kasy na ten spontaniczny wypad ...teraz muszę to odrobic na allegro...

W

G
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora