Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze najgorsze wspomnienia z czasów szkolnych ...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-26, 07:47   #154
201604200942
Konto usunięte

Dot.: Nasze najgorsze wspomnienia z czasów szkolnych ...

Cytat:
Napisane przez Senses Woman Pokaż wiadomość
Czytam wasze historie dziewczyny i aż nie mogę uwierzyć że takie rzeczy mogą mieć miejsce. Że nikt nie reaguje, czasem nawet rodzice. To strasznie przykre.

Ja raczej nie mam złych doświadczeń ani z kolegami ani z nauczycielami, począwszy od podstawówki aż po studia. Może przez to że nigdy nie dawałam sobie w kaszę dmuchać, a może przez to że wszyscy znali moje zamiłowanie do sztuk walki
A nie, pamiętam jeden przypadek, jak dwóch chłopaków mnie opluło, to mój brat zaraz na drugi dzień zrobił z nimi porządek. I był spokój. Wiadomo, w szkole mieszanka dzieci, niektóre spokojne, niektóre niezrównoważone ale ogólnie wiadomo było kogo unikać.
Natomiast przede mną jest gimnazjum mojego syna. I nie powiem bo trochę się obawiam.
ja małam praktyki w gimnazjum i o wiele lepiej je wspominam niż w podstawówce. Dzieciaki mają pstro w głowie, ale przynajmniej wiedzą, że jak coś głupiego zrobią, to poniosą tego konsekwencje
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując