Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzeszy V-VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-26, 08:52   #1507
banka26
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Vil i tak Ci Przemo dlugo dal labe teraz sie bedzie dzialo

Ada super, ze tak odpoczelas. Ja teraz jade w rodzinne strony ale nie licze na taki luz bluz... Ale i tak sie ciesze. Mam nadzieje tylko, ze do Polski nie wroci zima przypadkiem

U nas chorowania ciag dalssy. Wczoraj u lekarza okazalo sie,ze uszko i gardlo zainfekowane stad goraczka. Wyglada wciaz na wirus wiec bez antybiotyku. Mam nadzieje, ze sie bez niego obejdzie.... Mamy trzy tygodnie na calkowity powrot do zdrowia, mam nadzieje, ze damy rade

Sent from my XT1032 using Tapatalk
O to nieciekawie , ja tez mam nadzieje ze Sofijke ominie antybiotyk sciagasz.jej katar jakims odciagaczem ? Bo to wazne
zeby b. Czesto miala.go czyszczonego i zdrowka oby przeszloo jej

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
no muszę cos napisac!!

DIABLI gratuluje!!:love :
cudownie...ale fajnie....

każde takie nowinki wzruszają mnie bardzo...
też bym chciała ..ale juz z rozsądku odpuszczę

byłam u rodziców to wypoczęłam jak nigdy dotąd ..rano wstawałam poprzebierałam dzieci i siup tatuś brał Gabrylka ..Wiktorek to juz trzylatek prawie to gościł sie sam przy śniadanku a Ja SPOKOJNIE raczyłam sie kawą przy stole w kuchni ...ach cudne te dni były....mamusia i tatuś nacieszyc się dziecmi nie mogli..ciągle wymyślali coś fajnego by je zając ...a Ja z tż leniuchowaliśmy ..Krystek z tabletem wyciągnięty na łóżku odpoczywał ode mnie
byliśmy też u wielu osób w okolicy z rodziny ... (Lonely wybacz)
no i radością moją i moich chłopców był wypad do "raju dla dzieci"
Wiktor szalał niesamowicie a Gabryś upatrzył sobie basen z piłkami i płacz był jak go chciałam stamtąd zabrac..he he ...chyba zaopatrzę sie w te piłeczki ..basen mam taki mały dmuchany....
cudnie było..chciałam zdjecia Wam pokazac ale nie chcą sie załadowac..nie wiem dlaczego...za duży rozmiar czy jakosc jakas inna?....

straciłam za dużo kasy na ten spontaniczny wypad ...teraz muszę to odrobic na allegro...
Super ze odpoczelas , fajny taki.wyjazd ach ze ja nie mam.do kogo.tak wyjechac heheh
A zdjecia napewno sa za duze , zmniejssz je i napewno wejda

Sent from my GT-I9100 using Wizaz Forum mobile app
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora