Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-26, 09:02   #812
mamaya
Zakorzenienie

Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I

Cytat:
Napisane przez Eydrith Pokaż wiadomość
mój szef ma straszne humory, gorsze niż kobieta ciężarna, na dodatek zaklina rzeczywistość jak teść Fame wczoraj 30 stopni, dziś 30, w zeszłym tyg też się zdarzało, a on się upiera że jest dobrze i wieje chłodem i chce żebym mu przytakiwała a ja jeszcze muszę nosić ubranie ochronne w pracy, także jest nie do wytrzymania, więc się obraził i kazał mi iść na zwolnienie. No to pójdę niech zostaną tu sami, bo genralnie wszystko jest na mojej głowie, na razie zaserwuję dwa dni, a potem zobaczymy ... przy okazji zrobię badania. Niech się na mnie nie wyżywa, w ciąży jestem do cholery

pałka się przegła !!!

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

grunt że małe jest zdrowe, to najważniejsze, więc gratuluję, ale rozumiem Twoje rozczarowanie nie no weź, nie denerwuj mi się tu ja mogę iść prywatnie, a Ty masz dbać o ciśnienie i być oazą spokoju

powiem jej, powiem - ale już po ciąży mam zamiar spokojnie przekazać moje przemyślenia dla dobra przyszłych pacjentek.

PS. mam fajną laseczkę dla Twojego synka tylko nie wiem ile waży i czy na pewno jest dziewczynką

ok, muszę iść do potem

aaaaa i mała zmieniła pozycję o 180 stopni, wczoraj była główką do góry także jest tak jak pisałyście, rybko i debeściaro
Piękna, gdzie Ty takich buraków spotykasz? Szef - burak, ginekolog od siedmiu boleści - buraczana

Kochana, mój synek jest zainteresowany Twoją laseczką

Ale jestem w szoku, że mam takie ładne dziecko na tym etapie W klubie wstawię fotkę, także bądźcie czujne

Eydrith, gdybyś chciała zaproszenie do klubu ponownie (nie musisz wstawiać swoich zdjęć, serio, serio) to pamiętaj, wystarczy jedno słowo
mamaya jest offline Zgłoś do moderatora