2014-02-26, 08:56
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
Napisane przez mala_19kw
Little-te które ty sobie kupiłaś to zupełnie nie mój styl. Potrzebuje czegoś do bluzy z kapturem-od tak na luźno. Poza tym nie lubie ćwieków,przy butach,kurtkach ani torebkach
Debrah-my z Tobą również lubimy wymieniać się spostrzeżeniami,tym bardziej że Ty zawsze masz coś mądrego do powiedzenia
Hope-toć obie pary są damskie
Słuchajcie,próbowałam uspać Oskara (3 próby)- a ten ostatnio ma jakieś dziwne głupawki. I ja całkiem serio mu śpiewam kołysanki a ten w brecht-od tak. Jeżeli już uda mi się go uspokoić to po chwili podtyka mi nogi pod nos żebym wąchała-no i oczywiście też ubaw po pachy. A jak mówię że już śpimy, koniec zabawy to "krzyczy" na mnie po swojemu 
No to się poddałam. Odłożyłam do łożeczka-bo już mega śpiący był (tylko przy mnie taka głupawka go bierze  mężowi tak nie robi nigdy ) i chwilę się pokręcił no i usnął (a ja z nim  ). Ogarnęłam trochę i czas iść spać już tak naprawdę
Głowa mnie boli w skroniach już drugi dzień
Dobra. Pora na mnie. Dobranoc
Widzę że sytuacja z butami jakby się wyrównała 
|
haha skąd ja to znam 
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum
Mała, kupiłaś już buty?  Ja bym brała te kolorowe, białe nudne i zwykłe, a takie kolorowe fajne.
Yellow, hmmm, nie wiem, bo sama szukam ideału i do tej pory najlepszy był Rocket Volum' z Maybelline... Mam ogromny zapas tuszy do rzęs i połowę chyba wyrzucę, bo mnie nie zadowalają... Dostałam na spotkaniu blogerek dwa tusze z Lumene, mają dobre opinie na necie, a wg mnie są FATALNE, jakieś takie gumowe, sklejają rzęsy, masakra...  Dziwna jestem, ciężko mnie zadowolić w tej kwestii...  Ale całkiem fajnym tuszem jest zwykły Volum' Express z Maybelline, ten najtańszy z normalną szczoteczką (wersja granatowa ze złotymi napisami).
Dzisiaj chyba powinnam dostać ten tusz nowy, może akurat u mnie się sprawdzi, zobaczymy... Nie cieszy się dobrą oceną na KWC, ale u mnie zazwyczaj tusze z niską oceną się właśnie dobrze sprawdzają... 
|
Jak masz wyrzucić to lepiej oddaj mi ja wszystko przyjmę 
Jak dla mnie najlepsze połączenie odżywka do rzęs Eveline a na to tusz żółty Lovely i rzęsy do nieba Kiedyś w naturze kupiłam taki tusz na promocji za 4zł z takimi włokienkami, on był meeega, a nie mogę już go znaleźć.. o ten http://www.bangla.babyonline.pl/opin...trendy-mascara
Cytat:
Napisane przez fewcia
Blanka od wczoraj rano wypiła dwie butelki mleka po 180ml i dwa kubki wody. Nic więcej    Dziewczyny jestem załamana tym co się z Nią dzieje, cały czas gorączka, marudne dziecko  Nie mam już pomysłu jak Jej pomóc. Dzisiaj mamy kolejną wizytę u lekarza.  Przepraszam, że tak smęce, odezwę się jak będzie lepiej.
Urodzinowe buziaki dla Bartusia!
|
Nada narazie też nic nie je, dobrze chociaż że piją..
Zdrówka 
zapalenie spojówek jakies cholerstwo 
Rano po spaniu niała sklejone oczka i nie mogła ich otworzyć, kilka minut przykładałam na waciku napar z rumianku i się udało, ale jaka histeria była ..
W ogóle każde podanie leków to histeria, wcześniej tak nie było
Remont siebie 6 5 4 3 2 1
Edytowane przez bijkora
Czas edycji: 2014-02-26 o 08:58
|
|
|