Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-26, 08:56   #146
bijkora
Rozeznanie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Little-te które ty sobie kupiłaś to zupełnie nie mój styl. Potrzebuje czegoś do bluzy z kapturem-od tak na luźno. Poza tym nie lubie ćwieków,przy butach,kurtkach ani torebkach

Debrah-my z Tobą również lubimy wymieniać się spostrzeżeniami,tym bardziej że Ty zawsze masz coś mądrego do powiedzenia

Hope-toć obie pary są damskie

Słuchajcie,próbowałam uspać Oskara (3 próby)- a ten ostatnio ma jakieś dziwne głupawki. I ja całkiem serio mu śpiewam kołysanki a ten w brecht-od tak. Jeżeli już uda mi się go uspokoić to po chwili podtyka mi nogi pod nos żebym wąchała-no i oczywiście też ubaw po pachy. A jak mówię że już śpimy, koniec zabawy to "krzyczy" na mnie po swojemu
No to się poddałam. Odłożyłam do łożeczka-bo już mega śpiący był (tylko przy mnie taka głupawka go bierze mężowi tak nie robi nigdy ) i chwilę się pokręcił no i usnął (a ja z nim ). Ogarnęłam trochę i czas iść spać już tak naprawdę
Głowa mnie boli w skroniach już drugi dzień

Dobra. Pora na mnie. Dobranoc

Widzę że sytuacja z butami jakby się wyrównała
haha skąd ja to znam
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Mała, kupiłaś już buty? Ja bym brała te kolorowe, białe nudne i zwykłe, a takie kolorowe fajne.

Yellow
, hmmm, nie wiem, bo sama szukam ideału i do tej pory najlepszy był Rocket Volum' z Maybelline... Mam ogromny zapas tuszy do rzęs i połowę chyba wyrzucę, bo mnie nie zadowalają... Dostałam na spotkaniu blogerek dwa tusze z Lumene, mają dobre opinie na necie, a wg mnie są FATALNE, jakieś takie gumowe, sklejają rzęsy, masakra... Dziwna jestem, ciężko mnie zadowolić w tej kwestii... Ale całkiem fajnym tuszem jest zwykły Volum' Express z Maybelline, ten najtańszy z normalną szczoteczką (wersja granatowa ze złotymi napisami).

Dzisiaj chyba powinnam dostać ten tusz nowy, może akurat u mnie się sprawdzi, zobaczymy... Nie cieszy się dobrą oceną na KWC, ale u mnie zazwyczaj tusze z niską oceną się właśnie dobrze sprawdzają...
Jak masz wyrzucić to lepiej oddaj mi ja wszystko przyjmę
Jak dla mnie najlepsze połączenie odżywka do rzęs Eveline a na to tusz żółty Lovely i rzęsy do nieba Kiedyś w naturze kupiłam taki tusz na promocji za 4zł z takimi włokienkami, on był meeega, a nie mogę już go znaleźć.. o ten http://www.bangla.babyonline.pl/opin...trendy-mascara

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Blanka od wczoraj rano wypiła dwie butelki mleka po 180ml i dwa kubki wody. Nic więcej Dziewczyny jestem załamana tym co się z Nią dzieje, cały czas gorączka, marudne dziecko Nie mam już pomysłu jak Jej pomóc. Dzisiaj mamy kolejną wizytę u lekarza. Przepraszam, że tak smęce, odezwę się jak będzie lepiej.

Urodzinowe buziaki dla Bartusia!
Nada narazie też nic nie je, dobrze chociaż że piją..
Zdrówka

zapalenie spojówek jakies cholerstwo
Rano po spaniu niała sklejone oczka i nie mogła ich otworzyć, kilka minut przykładałam na waciku napar z rumianku i się udało, ale jaka histeria była ..
W ogóle każde podanie leków to histeria, wcześniej tak nie było

Włosomaniaczka

Edytowane przez bijkora
Czas edycji: 2014-02-26 o 08:58
bijkora jest offline Zgłoś do moderatora