2014-02-26, 11:20
|
|
|
Rzabbocop
|
Dot.: Masz pytanie a nie wiesz gdzie je zadac, pisz TUTAJ
Jeśli trening jest intensywny to nawet 10-15 minut wystarczy.
ale czy wystarczy? zależy do czego 
mogę się domyślać, że jak 98% na tym forum chcesz schudnąć ale czy domyślam się słusznie?
Rozgrzewka: nie robimy tego na co mamy ochotę tylko podnosimy tętno, poprawiamy krążenie i rozgrzewamy stawy i mięśnie które będą używane w trakcie treningu. Przed treningiem nie rozciągamy się statycznie bo to zwiększa ryzyko kontuzji, można porozciągać się trochę dynamicznie np. przed meczem piłki nożnaj można "pomachać" nogą w przód i w tył oraz na boki itp.
I tak, dobrze jest ćwiczyć całe ciało na jednym treningu albo przynajmniej kilka wiekszych partii ciała.
Co proponuje Mel B niestety w dalszym ciagu nie miałam czasu obejrzeć, choć niektórym wydaje się oczywiste, że wszyscy powinni wiedzieć jak to wygląda.
---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------
Cytat:
Napisane przez DoDoo
A,a, a ja mam takie pytanie czy to jest normalne, ze moja prawa strona (udo, lydka, bajceps) maja po 1 cm wiecej od lewej strony? I najlepsze jest to, ze posladki tez sie roznia, z tym, ze to ten z lewej str jest wiekszy...
To normalne, czy jestem kosmitka? 
|
Jeśli byś była idealnie równa, czyli idealnie prawo i lewo ręczna, prawo i lewo nożna, prawo i lewo oczna to pewnie byłabyś kosmitką 
Nawet taka banalna rzecz, jak prowadzenie samochodu może mieć wpływ na naszą budowę np. w zależności od tego co częściej wciskasz, sprzęgło czy hamulec, a może jeździsz automatem a może któryś pedał cieżej chodzi
Jeśli masz nieparzystą liczbę schodów to prawdopodobnie zaczynasz i kończysz wchodzić i schodzić silniejszą nogą, która przez to staje się jeszcze silniejsza, co po kilku latach może skutkować zauważalną różnicą w obwodzie.
I zbłąkinie rykoświstąkały.
10 PŻ
|
|
|