2014-02-26, 10:52
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: pierwszy raz ;)
Cytat:
Napisane przez maadziaka
Hej dziewczyny 
Mam 21 lat i jak tytuł mówi nie spałam nigdy jeszcze z facetem. Troche się tego obawiam. Jestem z chłopakiem niezbyt długo a we mnie hormony szaleją. Z jednej strony chciałbym już to zrobić ale z drugiej moja głowa mówi stanowcze NIE. Najgorsze jest to że On jest doświadczony w tych sprawach a ja kompletnie nie  Wiedze za a nawet czuje  za każdym razem jak się spotykamy że sie chłopak męczy ... Rozmawialiśmy na temat seksu i nawet nie zdziwiła mnie jego reakcja jak powiedziałam mu że z nikim nie spałam bo zapewne każdy facet by się zdziwił jak spotka 21-letnią dziewczyne która w temacie seksu jest kompletnie zielona. Mój problem polega raczej na tle psychiki bo najbardziej czego się obawiam to tego że będe porównywana do "poprzedniczek" i nie bd w stanie go zadowolić ;/ a na prawde mi na nim zależy. Wiem głupie. Ale nawet nie bardzo mam z kim o tym pogadać ;<
POMÓŻCIE  
|
Facet nie będzie cię porównywał do poprzedniczek, z uwagi na fakt, iż to czy ktoś jest doświadczony czy nie naprawdę czuć, trudno jest udawać, a facet szanuje fakt iż jesteś dziewicą. I tak jak poprzedniczki napisały postara się zrobić wszystko tak abyś jak najlepiej zapamiętała i żeby było miło, słodko, romantycznie i cię nie bolało.
|
|
|