Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-26, 12:06   #880
89Beatka
Wtajemniczenie

Dot.: Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II

Karbiela nie dobieraj sobie do głowy tych starszności, Agatka jest zdrowym dzieckiem i poprostu taka jej uroda

MAomami mąż zasługuje na
ale pocieszę cię ze twój chociaz smsa potrafi napisać a mój ani nie dzwoni ani nie pisze, chyba ze coś potrzebuje. Teraz jak o tym myślę to jak byłamw ciąży to było to samo, nawet nie potrafił zadzwonić jak się czuję, jak byłam w szpitalu to ja raczej ja dzwoniłam do niego, a jak już urodziłam to nie dzwonił wogóle żeby zapytać sie jak mamy się obie.
Gdzie ja miałam oczy.

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

A ja dziś miałam problem z Liwią w pewnym momencie poprostu zaczeła tak starsznie wrzeszczeć, myślałam ze głodna jest, ale nie. Wkońcu po 10 minutach darcia, posmarowałam jej dziąsła Bobodentem( ogólnie to nic tam nie widzę żeby coś sie działo, twarde są) . Ale przestala plakać i czy bolało ją coś czy była śpiąca bo w 30 sek. usneła. A jak wcześniej ją odkładałam to spać nie chciała.

Jak sie obudzi idziemy na spacer.