Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panie doktorze - Aquamid sie wchłonął! Co robić?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-06-22, 10:50   #1
ank@
Rozeznanie

Panie doktorze - Aquamid sie wchłonął! Co robić?

Witam,

Bardzo proszę o opinię:
Dwa lata temu miałam robione powiększanie górnej wargi przez wstrzyknięcie aquamidu. Z efektu byłam bardzo zadowolona, sama go zresztą zachwalałam na tym forum jeszcze rok po zabiegu.
Niestety teraz usta wrócily do poprzedniej postaci. Przy mocnym nacisku na góną warge (kiedy wezmę ją pomiędzy dwa palce) wyczuwam kilka malutkich grudeczek, to wszystko!
Co jest grane? Dlaczego efekt zaniknął? Przecież Aquamid wybrałam tylko i wyłącznie z uwagi na to, że jest preparetem NIEWCHŁANIALNYM, miał pozostac na zawsze! Nigdy mnie nie interesowało robienie zaszczyków co pół roku! Chciałam trwałego efektu.
Moja lekarka powidziala, że można wargę masować (co, juz stwierdziłam, nic nie pomaga) albo wstrzyknąć więcej.
TYLKO PO CO? ŻEBY ZNÓW SIĘ WCHŁONĄŁ?
Czy wobec tego mogę powiększyć warge jakąś inną metodą? Czy faktycznie wziąśc aquamid jeszcze raz?
Co można zrobic, jeśli wczesniej miało sie wstrzykiwany aquamid? Jaki jest wtedy koszt i jaki skutki uboczne?

Bardzo proszę o pomoc
ank@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując