Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-26, 16:58   #237
s i l v e r
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Chciałam Wam przekazać info od Sylwietty, bardzo prosi nas o kciuki za jak najszybsze wyjście ze szpitala. Mały wczoraj trafił z ostrym zapaleniem krtani. Cytat: "Dziś juz lepiej, ale będą nas jeszcze trzyamć a ja po 1 dniu dostaję kuku na muniu". Także wizażowe kciuki uruchamiamy

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Mamy zapalenie ucha. Dostałyśmy amoksiklav doustnie. Więcej informacji od nas zostawiłam w klubie.
O kurcze. Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia
Daria miała we wrześniu ostre zapalenie ucha i gardła ale myśmy do szpitala trafili wtedy bo ciągle miała po 40 st gorączki.

Paskudne choroby

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
wlasnie odmrażam lodówke wrrr.........nienawidzę tego robić...a w piątek biore pół swinki ;] bo takie pustki juz w zamrażarce ze echo sie odbija;p
ja też nienawidzę
Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Hej kochane,

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Deli, ja spałam 3 godziny z młodym, jestem wypompowana, w ogóle zabija mnie na nowo ten rytm, pół nocy nieprzespanej, żeby potem pół dnia spać
Ty przynajmniej masz możliwość żeby się przespać w dzień. Ja przy Darii niestety nie bo zanim bym zasnęła to ona się zdąrzy obudzić
Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
u nas dalej skoki temp....Ola co chwila przysypia, ale na mnie, a ja z tym barkiem to mi sie juz płakac chce (nie wiem, czy moge jakas mas przeciwbolowa przy kp)

Sorki, że tak wpadam sie wyżalic tylko Martwi mnie ta moja Oleńka poprostu
biedna Oleńka

---------------------------

Byłam w pracy i wróciłam z dobrym humorem Dowiedziałam się czegoś ale to opiszę w k.