2014-02-26, 16:58
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
Napisane przez fewcia
Chciałam Wam przekazać info od Sylwietty, bardzo prosi nas o kciuki za jak najszybsze wyjście ze szpitala. Mały wczoraj trafił z ostrym zapaleniem krtani. Cytat: "Dziś juz lepiej, ale będą nas jeszcze trzyamć a ja po 1 dniu dostaję kuku na muniu". Także wizażowe kciuki uruchamiamy 
|

Cytat:
Napisane przez fewcia
Mamy zapalenie ucha. Dostałyśmy amoksiklav doustnie. Więcej informacji od nas zostawiłam w klubie.
|
O kurcze. Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia
Daria miała we wrześniu ostre zapalenie ucha i gardła ale myśmy do szpitala trafili wtedy bo ciągle miała po 40 st gorączki.
Paskudne choroby 
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------
Cytat:
Napisane przez Delicjanka
wlasnie odmrażam lodówke wrrr.........nienawidzę tego robić...a w piątek biore pół swinki ;] bo takie pustki juz w zamrażarce ze echo sie odbija;p
|
ja też nienawidzę 
Cytat:
Napisane przez ania13.03
Hej kochane,
|

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper
Deli, ja spałam 3 godziny z młodym, jestem wypompowana, w ogóle zabija mnie na nowo ten rytm, pół nocy nieprzespanej, żeby potem pół dnia spać 
|
Ty przynajmniej masz możliwość żeby się przespać w dzień. Ja przy Darii niestety nie bo zanim bym zasnęła to ona się zdąrzy obudzić
Cytat:
Napisane przez treselle0
u nas dalej skoki temp  ....Ola co chwila przysypia, ale na mnie, a ja z tym barkiem to mi sie juz płakac chce (nie wiem, czy moge jakas mas przeciwbolowa przy kp   )
Sorki, że tak wpadam sie wyżalic tylko  Martwi mnie ta moja Oleńka poprostu 
|
biedna Oleńka

---------------------------
Byłam w pracy i wróciłam z dobrym humorem   Dowiedziałam się czegoś ale to opiszę w k.
|