Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-26, 17:49   #991
morin
Raczkowanie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Hej

Ja zniwu zamilklam ale nie z powodu braku czasu tylko dopadla mnie grypa zaoladkowa Wymioty i biegunka cala noc W poniedziałek pojechałam do gina od niego dostałam skierowanie do szpitala na kroplowke bo bal sie ze sie odwodnie. Na szczęście nic nie groziło małej ale ja sie czułam fatalnie bardzo mnie bolały nogi ledwo na nich stałam. Maz zostawił mnie w szpitalu i pojechał do Domino. Dostałam dwie dawki kroplowki trochę odpoczelam i juz jak wychodzilam ze szpitala czułam sie lepiej ( nie miałam jak Wam dać znac bo tel mi padł w szpitalu ) wróciłam do domu zjadlam trochę bułki z serem wykapalam sie i padłam spac ... W nocy znowu zlapalo męża ja na szczęście juz wczoraj czułam sie ok wiecej zjadlam , wypilam. Boje sie tylko o Dominika zeby go nie zlapalo jak narazie jest ok. Dopisuje mu humor i apetyty ... Ale mówie Wam jakie to jest cholerstwo męczące
dużo zdrówka życzę!! wiem jakie to kropne sama wylądowałam przez to kiedyś w szpitalu będąc na wakacjach, pech

Kinia co do wózka TUTEK tambero sama byłam na niego nastawiona ale jeśli masz możliwość to porównaj go sobie z Tutkiem tirso. Osobiście dla mnie jest o wieeeele wygodniejszy, tylko dla mnie był bardzo istotny montaż gondoli czy spacerówki na stelaż. Tambero ma takie dwie śruby jak by po bokach w które ciężko trafić a tirso ma montaż na zasadzie "click click" czy jakoś tak to sie nazywa. Ale wiadomo każdy patrzy na co innego. Mi się podoba w nich to że mają taką długą bude że dziecko może być całkowicie zakryte, uważam to za mega plus. Dlatego sama już nie wiem czy ten dizajnerski mutsy evo czy tutek

Wasze dzieciaczki takie spokojne, moje dziecko jest jakieś wyjątkowo zwiercone. Gdy ja się budze rano ono już kopie, potem przez cały dzień a wieczorem to już tak potrafi przykopać że czasem krzykne (przez to dziwne uczucie, nie ból ) Jestem w 25 tygodniu dzidzia nie waży nawet kilograma, co to będzie za miesiąc.

Większość widzę zamawia też już wyprawki, jej, ja planowałam dopiero po 30 tygodniu. A ciuszki to będę prała w maju, nie chce żeby się zakurzyły czy były nieświerze.
Nikt nie pisze o kosmetykach dla Bobasów z Musteli znacie może jakieś pozytywne opinie o nich? bo ja czytałam na dziecięcych blogach że dziewczyny używają i tak się zastanawiam czy kupić ale sama nie wiem. Chyba większość stawia na Hipa..
Jutro mam glukoze troche się boję dzisiaj zrezygnowałam ze słodyczy, co jest meeega ciężkie dla mnie yh byle do jutra
morin jest offline Zgłoś do moderatora