2014-02-26, 18:45
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: chcę więc schudnę.
i jak Dziewczynki dzień mija? ja dziś leniuchuję, w końcu dzień wolny teraz zbieram siły na kanapie na wieczorne ćwiczenia, a wcześniej 2h spaceru z Córcią, 450 skoków na skakance i 15 min stepera na niskim obciążeniu. Po porannej kąpieli [zakończonej naprzemiennym prysznicem] balsamowanie zwłok połączone z masażem
Mam problem z hula hop, nie mogłam znaleźć takiego z wypustkami w sensownej cenie, kupiłam zwykłe, takie lekkie plastikowe. Pani w sklepie powiedziała żebym dociążyła je garstką ryżu. tak właśnie zrobiłam, ale garstka jest do kitu, bo się nie da kręcić, w 1 miejscu układa się ten ryż i koło spada, więc dokładałam, dokładałam i w sumie dołożyłam całą paczkę - 400g ryżu. teraz wydaje mi się że jest za ciężkie:P czy kręcenie "na pusto" [bez obciążenia] coś daje? i jeszcze jedno: co robicie jak macie zakwasy? od skakanki mam bolące miejsce troszkę nad kolanami, po wewnętrznej stronie, w tym miejscu jeszcze nie miałam zakwasów:P masaż niezbyt pomaga
aaa, no i jakie plany z dietą na jutro?? :P skusicie się na pączka??
---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------
znalazłam taki o to preparat, który dziewczyny bardzo chwalą https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...z-papryka.html
co o tym myślicie?? fajnie by było spróbować żeby ujędrnić skórę ale jest meega drogi jakie kosmetyki stosujecie i czy widzicie po nich efekty jeśli chodzi o nasz ukochany cellulit? :P
ja mam okropny na udach, spódniczki niestety u mnie odpadają, a tak marzę żeby je nosić 
---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------
znalazłam taki o to preparat, który dziewczyny bardzo chwalą https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...z-papryka.html
co o tym myślicie?? fajnie by było spróbować żeby ujędrnić skórę ale jest meega drogi jakie kosmetyki stosujecie i czy widzicie po nich efekty jeśli chodzi o nasz ukochany cellulit? :P
ja mam okropny na udach, spódniczki niestety u mnie odpadają, a tak marzę żeby je nosić
|
|
|