2014-02-26, 21:16
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
Napisane przez fewcia
Jesteście niesamowite!  Ubrałam szybko Mała i pojechałyśmy. Zanim dojechałyśmy to drgawek już nie było. Nic. Lekarz zbadał Ją, potwierdził to uszko, powiedział, że to może byc reakcja a antybiotyk i żeby ją obserwować przy astępnej dawce, jak się powtórzy, to przyjmą Ja na oddział i zmienią antybiotyk. dziewczyny Ona miała stan podorączkowy, 37,5-37,9st. Więc nie wiem skąd te dreszcze? Otuliłam Ją kocykiem zanim pojechałyśmy, możliwe, że było Jej zimno??  Wróciłysmy do domu a w dziecko wstąpiło nowe życie!  Biegała, śmiała się, krzyczała coś na mnie, przytulała, wyciągała rączki i krzyczała do mnie "mama" 
Bardzo Wam dziękuje!!!!!!
|
doczytałam teraz, nie było mnie, może faktycznie z zimna bo nawet przy takim stanie podgorączkowym można marznąć, współczuję strachu buzi dla Blaneczki!
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa
Podpowiedzcie mi ok 19.20 dałam antybiotyk a przed chrupka już było po rzyganku i ok19, 40 przy usypianiu znów rzygu było co z antybiotykiem powtórzyć dawkę ale boję się że znów wyleci
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
jeszcze przy Agatce lekarka nam powiedziała, że jeśli do 40 minut od podania antybiotyku są wymioty to dawkę powtórzyć (wymioty mogą być choćby z powodu nagromadzonej flegmy, więc nie zakłada się od razu, że to po leku), a jeśli powyżej tego czasu to lek się przyjął i nic się nie robi. Jesli dziecko rzyga po leku to jednak najczęściej daje się zastrzyk wówczas
Cytat:
Napisane przez bokeh
Dziewczyny zamawiałyście coś kiedyś na ebay??? tam trzeba mieć konto tak? i płaci sie potem czym ? 
|
obstawiam, że pieniążkami 
Cytat:
Napisane przez marsi11
ja tak z innej beczki- jutro tłusty czwartek 
zamierzam piec paczki i nie wiem czy bardzo zgrzesze jak dam takiego domowego Leosiowi? chciałam mu upiec malego pączurka
|
moja mama dzisiaj Dorce dała dobrze, że mam piekarnię sprawdzoną, ja takie malutkie świeże Agu kupuję czasem, a dzisiaj chciałam przyjemnośc jej zrobić bo po poludniu do pracy jechałam, i u babci zostawała - to jednego A. dała a jednego D. Pomijam, że D. dawała do zabawy guziki i skórki z mandarynek :/
Cytat:
Napisane przez fewcia
Kochane moje idę się położyć, za dużo wrażeń dla mnie jak na jeden dzień.  Zobaczymy jak noc  Dziękuję, że jesteście 
|
oby dobrze było!
|