Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-26, 21:16   #320
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Jesteście niesamowite! Ubrałam szybko Mała i pojechałyśmy. Zanim dojechałyśmy to drgawek już nie było. Nic. Lekarz zbadał Ją, potwierdził to uszko, powiedział, że to może byc reakcja a antybiotyk i żeby ją obserwować przy astępnej dawce, jak się powtórzy, to przyjmą Ja na oddział i zmienią antybiotyk. dziewczyny Ona miała stan podorączkowy, 37,5-37,9st. Więc nie wiem skąd te dreszcze? Otuliłam Ją kocykiem zanim pojechałyśmy, możliwe, że było Jej zimno?? Wróciłysmy do domu a w dziecko wstąpiło nowe życie! Biegała, śmiała się, krzyczała coś na mnie, przytulała, wyciągała rączki i krzyczała do mnie "mama"
Bardzo Wam dziękuje!!!!!!
doczytałam teraz, nie było mnie, może faktycznie z zimna bo nawet przy takim stanie podgorączkowym można marznąć, współczuję strachu buzi dla Blaneczki!

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Podpowiedzcie mi ok 19.20 dałam antybiotyk a przed chrupka już było po rzyganku i ok19, 40 przy usypianiu znów rzygu było co z antybiotykiem powtórzyć dawkę ale boję się że znów wyleci

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
jeszcze przy Agatce lekarka nam powiedziała, że jeśli do 40 minut od podania antybiotyku są wymioty to dawkę powtórzyć (wymioty mogą być choćby z powodu nagromadzonej flegmy, więc nie zakłada się od razu, że to po leku), a jeśli powyżej tego czasu to lek się przyjął i nic się nie robi. Jesli dziecko rzyga po leku to jednak najczęściej daje się zastrzyk wówczas

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Dziewczyny zamawiałyście coś kiedyś na ebay??? tam trzeba mieć konto tak? i płaci sie potem czym ?
obstawiam, że pieniążkami

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
ja tak z innej beczki- jutro tłusty czwartek
zamierzam piec paczki i nie wiem czy bardzo zgrzesze jak dam takiego domowego Leosiowi? chciałam mu upiec malego pączurka
moja mama dzisiaj Dorce dała dobrze, że mam piekarnię sprawdzoną, ja takie malutkie świeże Agu kupuję czasem, a dzisiaj chciałam przyjemnośc jej zrobić bo po poludniu do pracy jechałam, i u babci zostawała - to jednego A. dała a jednego D. Pomijam, że D. dawała do zabawy guziki i skórki z mandarynek :/

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Kochane moje idę się położyć, za dużo wrażeń dla mnie jak na jeden dzień. Zobaczymy jak noc Dziękuję, że jesteście

oby dobrze było!