Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-26, 21:17   #3745
ja :)
Zakorzenienie

Dot.: Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Ale i tak mi jej żal bo ma gorzej niż ja. Jej mąż pracuje z moim TŻtem więc też go nie ma całe dnie, dodatkowo ma 3letniego synka. Oczywiście nikogo do pomocy teraz tylko na początku jej t. będzie do pomocy
To niciekawie rzeczywiście. Jednak przy takiej gromadzi pomoc zdecydowanie by sie przydala..

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
O Borze zielony...

A tak z innej paki to moja koleżanka niebawem rodzi po 10 latach przerwy. Pytała jak mi się rodziło na porodówce w naszym mieście i chyba jej nie pokrzepiła moja dyplomatyczna odpowiedź, że poród mi się nie podobał Starałam się znaleźć jakieś aspekty podnoszące na duchu, no ale chyba na niewiele się to zdało. Sama już wie na co się pisze
Ja już za nic w świecie nie pójdę do szpitala gdzie nie dają znieczulenia
Ja przed porodem myslalam ze spoko, wcale mi to nie potrzebne dam rade. Ale w połowie tej batalii stwierdziłam, że poddaje się i biore. Też bede sie zawsze upewniac ze znieczulenie jest i dostane je wtedy kiedy chce a nie kiedy lekarz nie bedzie np drzemał

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Znacie jakieś sposoby żeby pozbyć się rzuconego uroku na dziecko? Tak wiem jestem nienormalna ale chce spróbować bo z dnia na dzień mi się dziecko zepsuło
Coś było jeszcze z woskiem ale nie wiem o co chodzi
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora