Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-26, 22:12   #3791
ja :)
Zakorzenienie

Dot.: Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Też mam! moja siostra ma jeszcze przy łożeczku

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Ile ja bym dała za Primark w moim mieście! Choć może to i lepiej że nie mam go pod nosem bo bym ciągle bez kasy była

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Moj TŻ wygrał prawie 100£ bo postawił na jakieś mecze za 2£ i mu wszystko weszło
Mój TZ jeszcze na studiach pracował w firmie z londynu i raz mu powiedziałam żeby mi buty przywiózł z primarku. Przywiózł buty - szkoda, że dwa prawe

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Primo apel: dzieci mają prawo jeść w nocy!! Może po 8 mce bym myślała o podawaniu picia, może gdyby było to 5-7 pobudek.

Sekundo, Enci wychodzi kolejny ząb. Widać go, jeszcze nie słychać. Jest masakra i wycie. Idzie czwórka!! Nie mogłam w to uwierzyć...

Tertio, nikt nie chce kurteczki dla córki? Za 7,5 zł??

En padła na mnie... bidusia wyla aż zasnela tak mi jej szkoda... czwórki wychodzą grubo po roczku, a ona już się z tym męczy taka malusia...
Ja bym wziela bo sliczna, ale do USA to przesyłka będzie dużo drozsza niz sama kurteczka
Biedna Encie, niech ten ząb szybko wyłazi!

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość

Każdy ma ciężko momentami. Trzeba zacisnąć zęby i jechać dalej

Ja pamiętam, że mnie w wywiadzie przy przyjęciu pytali czy mam bolesne miesiączki. To chyba znak, że jest spora szansa na to, że i poród będzie bardziej bolesny niż przeciętnie.
Dzielna jesteś na maksa

Mnie po ataku kolki nerkowej 3 lata temu lekarz pocieszał, że to było zbliżone, choć bardziej bolesne od porodu. Było okropnie, ale poród dla mnie był gorszy. Wiele tłumaczy to, że pocieszał mnie lekarz facet - mający na ten temat tylko teoretyczną wiedzę

Mój TZ mówi, że patrząc na moją minę nie chciałby doświadczyć w życiu takiego bólu W ogóle naprawde nie wiem, czmu mnie nie ochrzanił że jestem taką wredną suczą dla niego podczas porodu..
Fajnie mają faceci, że nigdy go nie poczuja, ale z drugiej strony warty ten ból za możliwość noszenia malucha pod sercem
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora