2014-02-27, 08:33
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Cytat:
Napisane przez nikolla87
skąd ja to znam...  2 lata moja córka była zle leczona. Brała inhalacje (ze sterydami) mimo, że nie miała stwierdzonej ani alergii ani astmy. Efektów brak... wykurzyłam się i zmieniłam lekarza .... teraz jest o niebo lepiej. Nie faszeruje jej już sterydami, inhalacjami i oczywiście więcej zostaje w portfelu  . Aktualnie ma stwierdzone zatoki i trzeciego migdała. Jest pod opieką laryngologa. jeszcze jak mi powiesz, że ten lek To Pulmicort albo Nebbud to padne
No ale teraz ma zapalenie krtani  co się dzieje, że tyle dzieci teraz choruje  ... poczekalnie pełne dzieci z gorączką.. maasakra
|
Ja byłam w styczniu z córka w szpitalu bo miała kaszel i sie strasznie dusiła, charczała mi w nocy , chrapała. W szpitalu obstawili Ja Corhydronem, Berodualem ,Pulmicortem, Ventolinem. Wszystko się nam ładnie uspokoiło . Nie wiem w sumie czy córka ma alergie na kota ( kota mamy juz 2,5 roku) Nie psika ani nie kaszle jak sie z nim bawi. Rodzinny powiedział mi że ma duże migdały i to tez moze byc z tym charczeniem i chrapaniem w nocy.
Bede musiała odwiedzic laryngologa tylko u nas problem bo normalnego ,dzieciecego nie ma a córka jest zrażona i nie da sobie patyczka do buzi włożyć.
|
|
|