Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z różnymi trenerami ćwiczymy, o świetną formę walczymy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-27, 07:50   #306
pijana_powietrzem
Rozeznanie

Dot.: Chodakowska efekty

Cytat:
Napisane przez neska002 Pokaż wiadomość
,

Super, z każdym dniem idziemy do przodu i o to chodzi :-] Skalpel II robię dzisiaj i dokładam do tego 3x6 minutówki bo jest on dość krótki, jak będę miała siłę i chęć to zrobię sobie jeszcze Trening z Gwiazdami.

Dzisiaj o 10 jest premiera trailera tego treningu E. Chodakowskiej, który jutro będzie z Shape - ciekawe co to będzie. Akurat będę w domu więc zalukam żebym wiedziałą czego mam się jutro spodziewać. Poza tym Ewka na swoim profilu na fb napisała, że dzisiaj nagrywa kolejny program, który będzie siostrą Killer'a i Turbo Spalania także myślę, że za kilka tygodni będzie można już go również kupić

Nie wiem czy jesteście zainteresowane ale od dzisiaj w Biedronce jest akcja tematyczna fitness coś tam i jest jedzonko. Z tego co widziałam to będzie kasza jaglana w korzystnej cenie, no i ma być jeszcze musli formy Sante bez cukru. Ja się w te dwie rzeczy zaopatrzę, poza tym z tego co oglądałam ulotkę to nie ma więcej niczego ciekawego ale może znajdziecie coś dla siebie.

Jem śniadanko, odczekam godzinkę i robię trening bo potem lecę na uczelnię i spędzę tam czas do 19, a wieczorkiem idę na urodziny także nie będzie później kiedy poćwiczyć. Strasznie nie lubię robić treningów rano bo ciężko mi to idzie, mięśnie mam zastane jeszcze po nocy. No ale czego się nie robi żeby pięknie wyglądać na wiosnę i dobrze się czuć samej ze sobą. Najwyżej więcej czasu poświęcę na rozgrzewkę.

A jak u Was sprawa wygląda dzisiaj z pączkami? W końcu mamy Tłusty Czwartek więc z każdej strony będą nas kusić pączkami, faworkami i innymi rzeczami tego typu/ Ulegacie dzisiaj czy nie? Ja ochotę na słodkie miałąm w niedzielę i ją azaspokoiłam, dzisiaj nie mam chęci nawet na pączka ani nic takiego. Współlokatorki zrobiły chrusty, które stoją w kuchni żeby się częstować ale też mnie do nich nie ciągnie także dzisiaj nie obchodzę tego całego Tłustego Czwartku i bardzo dobrze się z tym czuję.

Pozdrawiam Was serdecznie, życzę dużo motywacji na ten dzień i uśmiechu.
tłusty czwartek
oj chyba popłyne..

wymiana:

BUTY
DLA NIEMOWLAKA

CIUCHY
pijana_powietrzem jest offline Zgłoś do moderatora