Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
Napisane przez Lenova
Witam
Fewciu - Ale wczoraj nam Blanusia strachu napędziła, a teraz jak już lepiej ??
Mika- zdrówka dla Julaska!
Nancy- Wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i zdrówka dla Kubusia na kolejny roczek !!!! 
Co do buticków to Blanka ma takie coś jak Daria Silver i właśnie odkąd zaczeła w nich chodzić to w zimowych lepiej i stabilniej chodzi, w ogóle to ona już biega po podwórku
Dziewczyny wczoraj znowu jakiś zboczeniec do mnie dzwonił pod pretekstem ogłoszenia o pracę, oszaleję....  Całe szczęście że w tym tygodniu kończy się abonament na to i już w kolejnym numrze nie będzie tego ogłoszenia.
Wczoraj miałam absolutnie zły dzień , mama mnie denerwuje przez co czuje się bezużyteczną osobą i złą matką . Blanka ma fazę tylko na babcie a ja jestem totalnie zazdrosna 
|
współczuję telefonów;/
A co do mamy - co się dzieje?
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45356394]dosłownie jak nie urok... buziaki dla JUlaska!
ejjjj a moja to co? noc w miarę, nie przekasłana, za to przewiercona, chyba zuby drażniły :/ katar mega, nadal nie nadążam z odciąganiem, odciągam zwyklakiem i daję radę bez problemu, ale duuuużo się go produkuje po prostu
nie, bo nie chodzi ale tak dumam, bo staje przy wszystkim już, ale panele u nas i ślizga się niesamowicie a nie da rady na boso, bo drzwi wejściowe stare (zabytek prawie ) i przez szparę ciągnie, dodatkowo pod nami sklep mięsny, więc zimno. I chyba coś kupię na nóżki, skarpetki ściąga, zsuwają się też...
A w ogóle ostatnio lałam zakładam skarpetę - patrzy i chichra się i zdejmuje, no to ja znów, ta znów - kilkanaście razy tak, skubana 
Pokazuje nosek i oko, robi "ojojoj" ale tak śmiesznie, ja chwytam się za policzki i mówię ojojoj, a ona robi to jedną rączką 
no da się :/
nie cierpię Robana, mam obok, drogi jak szlag u nas, jak zobaczyłam ceny używek w dość przechodzonym stanie po 20-30zł za sweter! to padłam
grzeszysz! 
flegamina powoduje oderwanie się całości, mogą wymioty być bo ta flegma nie może zalegać, powiedziałabym, że dobrze, że zwymiotowała
dobrze wiedzieć!
Dziewczyny, a ja się charlizz nie dziwię - akurat jeśli o robaki chodzi to naprawdę niewielu lekarzy traktuje sprawę poważnie ALe na początek dobrze nawilżyłabym mieszkanie - u nas najlepiej sprawdza się schnące pranie w pokoju nawet nawilżacz elektryczny tak nie działa dobrze. Bo taki kaszel suchy często spowodowany jest (nocny kaszel) niską wilgocią.
A robale - u nas duuuużo było, kopiuję z bloga:
http://www.dzieciologia.blogspot.com...zwiazania.html
Debrah! ja nie wiem, czy ty to czytałaś - popatrz, w tym samym poście podaję, co Agatka mając 2,4 roku jadła, jakie ilości... Minęło 
kusisz
ja BARDZO lubię MaxFactor 2000kalorii, sprawdza mi się, ale ja mam w porządku rzęsy - długie, podkręcają się, nie są jakieś super gęste ale też nie potrzebuję zagęszczaczy żadnych, po pomalowaniu wyglądają ładnie. Natomiast długi czas kupowałam Rimmela podstawowy taki, czarny, ale się zepsuł
Miałam Loreal taki dwustronny biało-czarny, też dobry był. A teraz mnie kusi coś wypróbować też [/QUOTE]
idę czytać.
|