Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-27, 15:39   #482
LadyWhisper
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Kochana, weź ten odcień, co ja mam - jego można stopniować. Ja nakładam dość grubą warstwę, żeby moje brwi wyglądały kolorystycznie jak moje włosy, ale można mniej. Ten, co pokazuje Alina, może być zbyt ciepły dla Ciebie. Widziałam wszystkie odcienie i jednie ten, co mam, nadaje się dla chłodnych typów (oczywiście czarny też, no ale gdzie czarny dla Ciebie?).

Bardzo badziew.

Podpisuję się pod pałą - Nawijko, współczuję wczorajszego dnia...

A co do rzęs, to moje też są ciężkie w obyciu, dlatego się wspomagam - mam zalotkę termiczną, która podkręca i efekt się utrzymuje długo, czasem nakładam bazę... I jest okej. Planuję zrobić sobie trwałą rzęs.
dziękuję
tak mi się właśnie wydawało, że na niektórych zdjęciach masz mocniej zarysowane na niektórych lżej

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
coś mi mignęło, ale ja osobiście sobie tego nie wyobrażam, ciągle zwalniają ludzi, nie zatrudniają nowych, a teraz chcą dać taki ogrom pracy. Poza tym myślę sobie, że spora część ludzi będzie się chciała sama rozliczać z powodu możliwości odliczenia np. ulgi na dziecko. Skąd Kowalski w US będzie wiedział, że podatnik Iksiński chciałby odliczyć ulgę na dziecko

Dziękuję Muszę męża zmolestować żeby pozwolił mi kupić

To możemy sobie piątkę przybić co do TŻ!

A ten twój tżcik to oczu nie ma?

Dziękuję Z allegro

przepraszam, ale pięknie wszystko zilustrowałaś

my na mokry kaszel dawaliśmy syrop prawoślazowy. On jest na bazie roślinnym. Szybko Małej pomagało, dzień i było po kaszlu.

dla TŻ!

Wiecie, ja nie chcę się chwalić, ale mój TŻ zajmuje się między innymi zawodowo szkoleniami, może pogadam z Nim i przeszkoli paru tŻtów jak powinien się zachowywać mąż/partner i ojciec???

Może dywan jakiś kup, albo wykładzinę w jednym kolorze, wybierz jakiś kolor którego jest najmniej na dywanie i w takim kolorze kup wykładzinę.

Blance wraca apetyt!!! Tyle, że łapie się za uszko cały czas, chyba Ją boli, biedactwo
chciałam jak najlepiej wyjaśnić problem

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora