Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie sierpień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-27, 16:47   #3500
jagusia15
Rozeznanie

Dot.: Mamusie sierpień 2014

Cytat:
Napisane przez asix86 Pokaż wiadomość
Byłam dziś u lekarza. Skoro ten mój nie chciał mi zrobić USG, a nowy przyjmie mnie dopiero 1 kwietnia.. postanowiłam iść do trzeciego tylko na USG i konsultacje..

iii poznałam płeć!!!!! Będzie synuś waży 230g (17t6d) i termin porodu wg tego badania przesunął mi się na 1 sierpnia

Wypytywałam lekarza czy jest na pewno pewien, czy pewien na 90% czy 100% . Powiedział, że albo chłopiec albo dziewczynka z siusiakiem . Aż mi łezka rozmazała tusz. Dodam, że chciałam córcię .

Taaa, nie działaaaają. Cera masakryczna i ciągoty do słodkiego.. i co? Chłop!

Tiramisu w zeszlym tygodniu WRESZCIE przyszły z nową dostawą do sklepu

to tak jak ja

Te tak właśnie kiedyś słyszałam..

zVenus, witaj

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

My story.. tylko, że ja zaszłam po 4 latach. Jak po ciąży/karmieniu nie przejdzie, będę musiała powtórzyć kurację
Gratuluje poznania plci!

Mnie ciagnie do slodkiego non stop,ale i slonym nie pogardze:p ciekawe kto tam tak wybrzydza w mym brzuszku

Bylam dzisiaj u rodzinnego bo skonczylam brac leki na bakterie w moczu i tam juz wszystko dobrze,ale...no wlasnie ale mam chore gardlo ;( i od czasu do czasu meczy mnie kaszel a q ciazy to nie dobrze..dostalam kolejna serie lekow..bodajze antybiotyk..martwie sie ze tyle tego biore;(

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
jagusia15 jest offline Zgłoś do moderatora