Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-27, 18:48   #2392
anika_s
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość

posprzeczałam się z tztem . (a wiec sexu nie będzie - to znaczy ze przytyje )
no to chociaż +1 kg do przodu dobrze Ci tak (za to że pączkow nie jesz )

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
Nestelle, no właśnie nie do końca, stresuje mnie to strasznie - z jednej strony wiem, że nikt się nią nie zajmie tak jak Mama, z drugiej stresuje mnie Mamy zdrowie (ma spore problemy, zwłaszcza obawiam się o jej zwichrowany kręgosłup).

Z trzeciej strony mam świadomość, że ktokolwiek nie będzie się zajmował Z nie będzie robił wszystkiego tak jak ja chcę i wkurza mnie to.

Z czwartej strony myślałam o żłobku, ale jak zacznie chorować, to ja nie będę mogła iść na zwolnienie, pracę kończę w listopadzie, mam prawie 70 dni urlopu do tego czasu, ale nie wiem czy na pewno w każdej chwili będę mogła go wziąć, zresztą do wszystkich 3 żłobków Z jest nadal ponad 200 na liście.

Z piątej strony opiekunki do domu nie wpuszczę, nie mam zaufania, zresztą chyba musiałabym mieć system kamer itd. Od koleżanek słyszałam takie historie, że włos się na głowie jeży, a z polecenia nikogo nie mam.

Z szóstej strony zdrowie mi się chrzani.

Z siódmej strony, choć minął ponad rok to nadal tęsknię za TŻtem i nie wiem jak to sobie poukładać

Z ósmej strony nie wiem jak ogarnąć pracę i całą robotę w domu, Mama namawia mnie na odpuszczenie wielu rzeczy, ja nie chcę odpuścić nic.... Fajnie by było gdyby były jakieś tabletki energetyczne - nie spać i być wypoczętą, jakbym nie musiała spać to może zmieściłabym się w tych 24h.....

Stron wymyśliłabym jeszcze pierdyliard, dziś dzień doła..... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAA
ło jeju! uzbierało się...

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
współczuje Ci Scarlett bardzo.... nie znam twojego tzta ale może da się cos jeszcze zrobić w tej sparawie i On wybierze dla CIEBIE mniejsze zło .....
w 100% się zgadzam

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Cytat:
poszliśmy z tz do spowiedzi przedślubnej pierwszy poszedł tz ,ja byłam za nim .... z brzuchem (z kuba) . po kilku nieprzyjemnych słowach dominikanin wyrzucił tzta (słownie) z kościoła .
mój tż miał podobną sytuację, z tym że ksiądz powiedział że skoro ja zgodziłam się na sex przedmałżeński (z nim) to znaczy że ja na niego nie zasługuję (że to niby ja to takie wielkie ZŁO! ) . Za pokutę dostał: zakończyć ten związek, zostawić mnie!!!! stałam za tż i czekałam na swoją kolej po czym słyszę: "chyba ksiądz zgłupiał" i tż wyszedł szybkim krokiem z kościoła z ja za nim... oczywiście w innym kościele nie było problemu z rozgrzeszeniem i to mnie wkurza najbardziej ...
(a szczerze to spowiedzi nie cierpię)

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
nigdy nie jest legalna, za posiadanie dziecka kosztem matki można nawet świętą zostać
http://pl.wikipedia.org/wiki/Joanna_Beretta_Molla
hmmm

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość
Hejo!

Kubcio kończy dziś 10 miesięcy

No i powiem Wam, jaką mam teściową: dziś rano pojechała do cukiernii żeby kupić swieże pączki i chrust i o 10 nam przywiozła Także sniadanko było

a co do teściowej - WOW!
anika_s jest offline Zgłoś do moderatora