Wątek
:
Krzywe nogi
Podgląd pojedynczej wiadomości
2007-06-11, 15:03
#
1608
pola_7841
Raczkowanie
Dot.: Krzywe nogi
Cytat:
Napisane przez
monisiaaa1989
A ja pokazalam mojemu TŻ zdjecia roznych nog, w tym swoich ale nie powiedzialam ze to moje, no i mial oceniac czy krzywe. I moje ocenil jako krzywe. Mimo ze wczesniej jak z nim rozmawialam to caly czas mnie pocieszal ze sa "normalne" i nie mam co sie przejmowac. I nigdy nie powiedzial ze sa ladne, tylko zawsze ze "normalne". Nie chcial klamac chyba?
Szczerze nie wiem kto to jest te TŻ ale git
wnioskuje z tego,że ta osoba chociaż nie wiem czy to chłopak czy nie bardzo Cię lubi ale nie za to,że masz krzywe nogi bo ja tez jak bym miała taką fote przed oczami to bym tak stwierdziła i każda by tak zrobiła
ten ktoś widocznie nie powie ci tego ponieważ bardzo Cię lubi i nie chce Cię urazić bo raczej musi wiedzieć,że ty tak przeżywasz na ten temat
moje koleżanki też gadały,że krzywe a wczoraj,że ładne i żebym nie gadała głupot.... widzę,że ten ktoś to normalny człowiek a nie świnia ale nawet jak by Ci tak ktoś powiedział prosto w oczy to co? smutno by Ci było ale to nie twoja wina i powiesz że po prostu się taka urodziłaś i tyle
i nie ma co rozpaczać! ja się jakoś zaczęłam chwalić i też mam krzywe :P hehe GŁOWA DO GÓRY!!!!!
pola_7841
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do pola_7841
Znajdź więcej postów pola_7841