Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Stosunek po stosunku
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-27, 20:50   #5
kalincia
BAN stały

Dot.: Stosunek po stosunku

Cytat:
Napisane przez Paulina2012 Pokaż wiadomość
Witam.

Niżej jest temat o tym ile razy mogą nasze TŻ pod rząd.
Mam pytanie troszkę z innej baczki ale w tym temacie. Jak już raz to zrobicie i drugi, trzeci i następny raz pod rząd to jak to robicie, tzn. co robicie z nasieniem? Po każdym stosunku idziecie się umyć? W przypadku gdy antykoncepcją jest prezerwatywa to wiadomo, ciągacie ją, ale też trzeba chociaż jakoś wytrzeć penisa aby przy następnej grze wstępnej nie zbliżyć się z nasieniem które na nim jeszcze będzie w okolice warg sromowych. Jeśli natomiast używana jest antykoncepcja hormonalna i wytrysk nastąpił w pochwie to przy następnym razie, przy zmianie pozycji potrafi ona wyciec z pochwy. Fajnie aby wyciekło w jakieś kontrolowane miejsce a nie na pościel czy partnera. Jak to u Was wygląda?

Nie przeszkadza nam ani na pościel, ani na partnera.
Wstanie i umycie się też nie przeszkadza w powrocie do igraszek .

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Szpulka_ Pokaż wiadomość
Ja po prostu idę do łazienki i robię "co trzeba". Przeważnie siadam na WC i czekam aż wypłynie ochydne, ale tak jest. potem się podmywam i wracam do łóżka, tylko wtedy już mój TŻ śpi, więc na drugą rundę raczej nie mam szans
Czemu ohydne? Nie odbieram tego tak Nasienie mojego faceta nie jest ohydne. Lubię je...
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując