2014-02-27, 20:50
|
|
BAN stały
|
Dot.: Stosunek po stosunku
Cytat:
Napisane przez Paulina2012
Witam.
Niżej jest temat o tym ile razy mogą nasze TŻ pod rząd.
Mam pytanie troszkę z innej baczki ale w tym temacie. Jak już raz to zrobicie i drugi, trzeci i następny raz pod rząd to jak to robicie, tzn. co robicie z nasieniem? Po każdym stosunku idziecie się umyć? W przypadku gdy antykoncepcją jest prezerwatywa to wiadomo, ciągacie ją, ale też trzeba chociaż jakoś wytrzeć penisa aby przy następnej grze wstępnej nie zbliżyć się z nasieniem które na nim jeszcze będzie w okolice warg sromowych. Jeśli natomiast używana jest antykoncepcja hormonalna i wytrysk nastąpił w pochwie to przy następnym razie, przy zmianie pozycji potrafi ona wyciec z pochwy. Fajnie aby wyciekło w jakieś kontrolowane miejsce a nie na pościel czy partnera. Jak to u Was wygląda?
|
Nie przeszkadza nam ani na pościel, ani na partnera.
Wstanie i umycie się też nie przeszkadza w powrocie do igraszek .
---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------
Cytat:
Napisane przez Szpulka_
Ja po prostu idę do łazienki i robię "co trzeba". Przeważnie siadam na WC i czekam aż wypłynie ochydne, ale tak jest. potem się podmywam i wracam do łóżka, tylko wtedy już mój TŻ śpi, więc na drugą rundę raczej nie mam szans
|
Czemu ohydne? Nie odbieram tego tak Nasienie mojego faceta nie jest ohydne. Lubię je...
|
|
|