Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-28, 10:26   #2013
madzixx88
Zakorzenienie

Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Szkoda zachodu. Nie będę się męczyć, wydawać kasy na kolejne buty kiedy nie wiem czy dam radę w nich chodzić. Dla mnie buty mają być wygodne, zakładam i idę a nie przez miesiąc chodzić z odciskami i bolącymi stopami tylko po to żeby tydzień przed ślubem stwierdzić że to nie dla mnie. Nie wytrzymałam 20 min tańca, nie wiem czy dojechałabym w nich do pracy... Myślałam że będzie to łatwiejsze, ale po tych tańcach nie mam złudzeń. Wolę bezpieczną i tańszą opcję.

Sprawdź w Marks&Spencer buty polecane przez Magdalenkę.
Co do świadkowej, przykro mi
te nowe też są bardzo ładne, nie ma co się męczyć

wiem wiem, Magdalenka kiedyś polecała swoje z M&S ale u mnie ich nie ma w kolorze nude

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
Justynkie czekaj bo się zgubiłam, to wystąpisz w tych pomarańczowych, których zdjęcie wrzucałaś wczoraj czy w baletkach?

Madzixx niefajna sytuacja, przykro mi

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość

madzix - i takie wpisy przestzrgają mnie przed wyborem świadkowej, kurcze jeszcze sie nie zdecydowalam, bo wiem ze przez ten czas dużo może sie jeszcze wydarzyć... jak sie wybiera z rodzeństwa/kuzynostwa chyba jest troche inaczej gdy wybiera się świadkową wśród koleżanek... ehh... ja trzymam kciuki aby wszystko sie wyjasnilo
[/B]
nie do końca bo moja świadkowa jest właśnie z rodziny i mimo wszystko.. to przykre, bo wiem, że przyjaciółka bardziej by się zaangażowała w świadkowanie..ogólnie to skomplikowany temat, skrobnę w klubie wieczorem

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Ja też powinnam przymierzyć do sukni, ale jak mam ją zakładać to mi się słabo robi... 40 minut samego zakładania i cierpień... Nienawidzę kupować/przymierzać/zakładać ciuchów

Współczuję Ci, na mnie wczoraj obraziła się przyszła-niedoszła druhna... Sama mi mówi, że nie wie czy w ogóle będzie na moim ślubie, a wali focha, że ją uwaga "wykluczyłam z kręgu druhen"
Zresztą to ta, której facet jak jechaliśmy z zaproszeniem do nich walnął tekstami: "no jak już musicie to wejdźcie na 5 minut", "przejechaliście 300 km, żeby nam walentynkę dać??" <--- facet, który niby jest przyjacielem Tż

Justynkie idzie w tych które wczoraj wstawiała To trzecie buty
ta Twoja niedoszł druhna to ma mega tupet hehe pamiętam te teksty, chyba do końca życia będziecie pamiętać ich zapraszanie
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora