Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘŚLIWA!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-02-28, 17:34   #2677
maciejka1987
Zakorzenienie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Cytat:
Napisane przez maskora Pokaż wiadomość

A mam do Was też takie nietypowe pytanie, bo ostatnio zaczęliśmy się zastanawiać czy nie wydajemy za dużo na żarcie a nie mam jak porównać jak tylko zapytać innych Ile Was kosztuje jedzenie dla 2 osób na miesiąc ?

my na 2 osoby dorosłe nie mające ogródka, nie dostające nic od rodziny wydajemy 600-800 w zależności od miesiąca. Jak dla mnie ciut za dużo... bo sporo ostatnio idzie na rzeczy zabronione tj. napoje, słodycze.Także mam nadzieję, że się ogarniemy z tż i w 600 zł będziemy się mieścić. A Wy ile wydajecie??

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Zbijaj, zbijaj to TSH.. Wazne, ze spada.. a potem wszystkie bedziemy mialy piekne, wczesno-wiosenne dzieciaczki...
A teraz mamy watek kulinarno-dietowo-cwiczeniowy.. bedziemy sie wymieniac przepisami dietetycznymi..

Uuuu.. Szalejesz, kobito... korzystajcie wiec teraz.. I moze w koncu bedzie jakas blizniacza ciaza..

Ja wpadlam na taki pomysl z tym lososiem, ze podsmazylam duzo pora.. Na folii do pieczenia ulozylam kawalki pomaranczy, polozylam lososia, posmarowalam pasta curry, oblozylam porem, duza iloscia swiezej bazylii i polalam smietanka kremowa.. Zawinelam folie i do pieca... No wyszedl taki pyszny, ze maz oszalal z rozkoszy...
I powiedzial, ze lipa z tym czekaniem do maja.. Powiedzial, ze mam tylko miesiac brac te tabsy... Ehh... Tak by chcial byc tata juz... Zuzka to jest w nim zakochana...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ależ bym zjadła łososia

Ja dziś pizzę robię, tż naszła ochota...

a ja nie mogłam spać...trochę boję się wracać do starań

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora